Thursday, August 20, 2020

1524 : Suprise? - Special Gift Dari My Wife

 Suprise? Dah lama x kena suprise rasanya. 9 tahun lepas kot! Masa tu siapa ada bunga ros dan cup cakes lagi masa tu kat company 'C'


Ini kelihatan lebih jelas dan nyata.90% adalah 'manis' sangat lah tak sesuai untuk ahli persatuan kemanisan mcm saya ni. Ha ha ha. Tak pe la, bagi #najlanazihahbtshaizhar kongsi sama2. Eh! macam mana nak bawa balik naik motorsikal ni? Em.. Letak dlm plastik la.


Mesej dari My Wife. 'mendalam sungguh kata-katanya'. Maksudnya? Jom google.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : #terimakasih

Monday, August 17, 2020

1523 : Jawatan Kosong - Telaga Biru Sdn Bhd >> Temuduga Terbuka

 

Esok ok! siapa yang cari kerja sila lah datang ke Temuduga Terbuka ini.

Jawatan kritikal sekarang ialah Pereka Grafik dan Illustrator. Susah sungguh nak cari. Kenapa ye?

Bahagian-bahagian lain pun ada (Sales, Marketing, HR & Admin)

Telaga Biru Sdn Bhd juga memberi peluang kepada Pelajar untuk membuat latihan industri.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Semoga berjumpalah dengan calon pekerja yang dicari.

Friday, August 14, 2020

1522 : Preview - Villa Seniman @ Suunah Koruss Resort - Janda Baik

 Alamat : 113, Kg. Pulau Santap, Janda Baik (31.83 km)

28750 Bentong

Rupa paras kolam yang pastinya menarik minat semua bukan sahaja kanak - kanak.


Bahagian luar rumah. Khabarnya banyak bilik ni. Brp banyak? Baca ni.

VILLA SENIMAN
(6 Bilik & ruangan TV) + (5 Tandas) 

🛏 Bilik 1 : 2 katil queen bertingkat + 🚽 (duduk) + 🚿 
🛏 Bilik 2 : 2 katil queen bertingkat + 🚽 (duduk) + 🚿 
🛏 Bilik 3 : 2 katil queen bertingkat + 🚽 (duduk) + 🚿 
🛏 Bilik 4 : 1 katil queen + 🚽 (duduk) + 🚿
 
🛏 Bilik 5 : 1 katil queen 
🛏 Bilik 6 (loteng) : 2 tilam single, boleh bawa toto utk tambahan (3-4pax kanak²)

🛏 Bilik 7 / 📺 Ruangan TV : boleh bawa toto sendiri (max 6-8pax bujang 😉) 

extra 1  🚽 + open shower 🚿 outside the room

Rupa paras salah satu bilik yang terdapat di sini

Lagi gambar keadaan bilik. Macam... macam.. lain macam kan? Anda suka?

Lagi keadaan bilik. Ada banyak bilik kan? Inilah salah satunya.

Keadaan di ruang tamu (tempat santai-santai) tengok TV dan duduk-duduk. Agak2 ada Astro tak?

Lagi permandangan luas tentang tempat untuk duduk-duduk. Agak2 apa konsep rumah/villa ni?

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Semoga semua perjalanan dan apa yang dirancang dipermudahkan.A-Min


Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015