Tuesday, January 07, 2020

1479: Cinta Hatiku - Najla Nazihah binti Shaizhar - Episod 5

Ni kawan baik Najla Nazihah kat school (taska). Anak kawan my wife. Umur sama. Tapi bulan kelahiran lain-lain
Tahun 2020 kawan Najla Nazihah ni dah nak pindah sekolah lain. (Little Caliph). Kami suami isteri tak bercadang nak hantar anak sekolah luar. Insya-Allah tahun 2021, waktu Najla dah 4 tahun.


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Semoga anak-anak ini menjadi anak soleh dan solehah. Berjaya hidup di dunia dan akhirat. Gambar ini sewaktu majlis dekat sekolah (taska)

Monday, January 06, 2020

1478: Cinta Hatiku - Najla Nazihah binti Shaizhar - Episod 4




Najla Nazihah at school (Taska Adam Uwais, Kuaters Kastam Kelana Jaya)
Aktiviti macam-macam. Salah satunya ialah mewarna. Biasalah budak-budak umur baru 2 tahun +


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Alhamdulillah semoga anakku terus serasi dan sesuai belajar dan bermain bersama kawan-kawan.

Sunday, January 05, 2020

1477 : Fakta bukan Auta







Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Semoga semua yang baik menjadi teladan dan ikutan dalam kehidupan seharian kita.

Saturday, January 04, 2020

1476 : Throwback 2019 - Team Building Telaga Biru 2019 @ Avillion Admiral Cove Port Dickson

Inilah rupa parasnya tempat dan lokasi Team Building Telaga Biru Sdn Bhd 2019

 Ini pertunjuk arah ke dewan berlangsungnya semua aktiviti untuk Team Building 2019 ini.

Ada juga staf yang memilih menaiki bas daripada Sri Damansara - PD - Sri Damansara.


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R :Alhamdulillah semuanya berjalan dengan baiknya walaupun ada banyak dugaan dan cabaran terutamanya sewaktu check in. Bila dapat lambat la dan lain-lain isu yang perlu diselesasikan dengan sebaiknya.

Friday, January 03, 2020

1475 : Throwback 2019 - Team Building Telaga Biru 2019 @ Avillion Admiral Cove Port Dickson

 Alhamdulillah apa yang dirancang akhirnya menjadi kenyataan. Dari peringkat perancangan. site visit hinggalah ke hari kejadian. (Banyak gambar dah delete). Ini adalah kain rentang event ni.

 Apa tugas diriku? jawapannya : macam-macam. Apa yang penting memastikan semuanya berjalan lancar.
 Inilah team HR Telaga Biru Sdn Bhd. Alhamdulillah, masing-masing banyak membantu.

Alhamdulillah rezeki isteri dan anak. Dapat hadiah ke 4 'wang tunai' mcm biasa target yg no 1. Tapi inilah ketentuan-Nya.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Selepas 22 tahun beroperasi inilah kali pertama syarikat Telaga Biru Sdn Bhd mengadakan Team Building untuk semua staf.

Thursday, January 02, 2020

1474 : Jawatan Kosong Terkini - Telaga Biru Sdn Bhd


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Siapa kata tak ada kerja kosong? Jadi jangan lupa rebut lah peluang ini.

Wednesday, January 01, 2020

1473 : Happy New Year 2020


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Selamat Tahun Baru 2020 untuk semua. Sekadar ucapan. Bertambah lagi setahun usia (bulan november). Selamat bercuti semua. 
Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015