Tuesday, December 31, 2019

1472: Cinta Hatiku - Najla Nazihah binti Shaizhar - Episod 3

 Ini adalah aksi yang paling cute + comel = lawak giler kelakar dan mencuit hati. Ahak!!!!

Budak yang suka lah juga main di taman terutama buaian. Alhamdulillah kat umh kg ada playground.

 Budak yang suka minum milo + telur rebus. Ha ha ha . Same like me (Mcm daddy dia)

Spesis yang suka main air + mandi + berenang dan berendam di dalam air. Tu baju renang kegemarannya.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Kau hadir membawa cahaya. Menjaga, membesar dan mendidikmu satu cabaran. Kaulah segalanya.

Saturday, December 28, 2019

1471: Cinta Hatiku - Najla Nazihah binti Shaizhar - Episod 2

Hi Semua. Macam mak datin tak? Nak juga beg frozen ni. Harga? Erm.....

Tak nak pandang kamera. Susu saiz gergasi ni. Ada 2 jenis susu dalam beg tu.

Ok! bergaya kan saya? Ni je antara gambar terbaik yang mampu dihasilkan.

Pandang sini.. Pandan sini. Adui!! anak.. ooooh anak..

Ni lah dua susu gergasi tu. Sebesar alam. Tu yang menarik minat budak-budak bergambar kot!


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Anak bertuah ni dah kena perintah berkurung tak boleh masuk tengok wayang untuk satu tempoh yang tidak mampu dijangkakan pada masa ini

Saturday, December 21, 2019

1470 : Cinta Hatiku - Najla Nazihah binti Shaizhar


Di perkenalkan cinta hatiku -) Najla Nazihah binti Shaizhar. 14/12/2019 lalu umurnya 2 tahun 6 bulan.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Habislah anaku yang 2 tahun 6 bulan dah pandai selfie H/P Daddy dah macam H/P dia

Friday, December 20, 2019

1469 : KAMI di Penang

 Pertama kali untuk cinta hatiku #najlanazihahbtshaizhar naik Feri dan pergi Penang.

 Bertiga kami naik feri dari Pulau kembali ke seberang (semenanjung malaysia).

 Tengok aksi anak dara i yang comel tue. Aksi dia memang ...#takbolehblah. Ha ha ha ha. #diasuka
Harap maaf, adik tepi tu terpaksa #diikankan sebab tak ada kena mengena dalam ini cerita.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Suka hati anakku ini. Tak nak masuk kereta. Macam biasalah bermulalah episod #dramaqueen. 

Thursday, December 19, 2019

1468 : I'm back - Blog 2004 hingga kini




Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Kembali semula selepas sekian lama 'menyepi' dan bertapa di dalam 'gua'

Wednesday, December 18, 2019

1467 : Nak email boleh?



Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Ada sesiapa nak email saya? jawapannya : shaizhar@menarakl.com.my (1997-2010), shaizhar@carimin.com.my (2010-2011) dan shaizhar@telagabiru.com.my (2012-kini), shaizhar@gmail.com.my (tak ingat bila-kini) dan shaizhar@yahoo.com.my (sudah terkubur. lupa password)

Tuesday, December 17, 2019

1466 : Dan bila.. Selamat Ulangtahun blog "chipsmore" ke 15 tahun

Dan bila.. Hari ini 17.12.15. Selamat ulangtahun ke 11 sebagai seorang blogger. Bukan popular yg di cari tetapi kepuasan diri. Tersenyum, ketawa dan ada kala 'nenangis' membaca dan melihat blog sendiri. Terima kasih utk semua yg bersama gelak tawa, riang ria, suka duka sepanjang 11thn lalu. Buat Asri Mat Ali tq. Junaidi Musa and Karni Ibrahim juga Sis Lin sekeluarga x lupa Kak Retnawati Mohd YusofChe Ct and family dan lain lain (tak tetaip nama)
Juga utk cinta hati, sampai mati hingga Jannah my wife Nazuha Waharp. Kisah kami, 'cinta blogger'

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Tu luahan rasa hati kat FB tahun 2015. Jadi tahun ni 2019 dan genap 15 tahun menjadi seorang blogger yang tenggelam timbul. 

Alhamdulillah dah 2 tahun 6 bulan berjaya memiliki cahaya hati #najlanazihahbtshaizhar.
Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015