Tuesday, July 31, 2018

1437 : Aidilfitri 2018 >> Seminar Road To HR






Monday, July 30, 2018

1436 : Aidilfitri 2018 >> Cuti - Cuti Malaysia = Langkawi (3D Art Musuem)

Jom lah tengok gambar-gambar sampai lebam

 Sila abaikan kelemak-kelemak yang banyak tue

 sejuk ke? kita menumpang duduk je #akak

 sila abaikan beg2 yang bukan lelaki punya tue. beg #anak pun saya bawa

 sekali pandang mcm betul-betul sahaja.

 Bersama BFF. Terserlah kelemak2 di hadapan tue. Aduh!

 See! beg #anak pun saya bawa. 3 beg saya pegang

 #thor berangan jangan tak beragan. Konon-konon berat la tue.

 Ya unta! ya unta. 

#mommy dan #najlanazihah

#noureizzah, #mywifenazuha & #najlanazihah

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Bergambar sampai lebam.

Sunday, July 29, 2018

1435 : Aidilfitri 2018 >> Cuti - Cuti Malaysia = Langkawi (Langkawi Cable Car)

Welcome to Langkawi..hadiah hari lahir Najla Nazihah.... Najla tido lena walaupun panas lit2
Tiga anak beranak di Langkawi. #najlanazihah tengah lena tidur time ni.

My wife yang budget2 berani tapi takut. #najlanazihah mana?

Ya. Tok mak pun ada. #makmertua. Selepas 10 tahun kini kembali ke #langkawi #bertiga.

#najlanazihah dan #mommy. Terima kasih Allah. Bagi peluang dan rezeki untuk kami #tigaberanak ke sini.
Kami #tigaberanak di sini. #menujupuncak

Hi semua #sayangsemua. menjeling-menjeling dan berkerut2 kening. tulah dia #najlanazihah

Berdua dengan #daddy. Tapi dia panggil a.b.a.h

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : bersambung .....

Saturday, July 28, 2018

1434 : Aidilfitri 2018 >> Cuti-Cuti Malaysia = Langkawi (Di Airport)

Jom kita pi jalan2

Friday, July 27, 2018

1433 : Aidil Fitri 2018 >> Hari Raya di Sg Plong, Sg Buloh Selangor


Nazuha Waharp sedang merasai disayangi bersama Shaizhar Abu Bakar.
Selamat hari raya maaf zahir batin dari kami bertiga.. Najla Nazihah,mummy dan abah....

Thursday, July 26, 2018

1432 : Selamat Ulangtahun Kelahiran Sayang

Dan bila.. 2.58ptg hari ini 14.6.18 genap usia manja daddy yg pertama. Terima kasih utk mummy najla Nazuha Waharp utk segalanya.
Selamat hari lahir sayang. Daddy sayang #najlanazihahbtshaizhar. Semoga membesar menjadi anak yg solehah.

Dan bila.. 14.6.18. Ramai yg berkongsi hari kelahiran yg sama. Selamat hari lahir buat kesayangan daddy #noureizzahnorazri yg ke7. Semoga kakak membesar menjadi anak yg solehah.Berjaya dlm pelajaran dan di beri kesihatan yg baik serta di beri keimanan serta ketakwaan. Daddy, mummy dan adik #najlanazihahbtshaizhar sayang kakak.


Nazuha Waharp sedang merasai disayangi bersama Shaizhar Abu Bakar.
14.06.2017-14.06.2018 alhamdulillah hari ini genap setahun usia anak mommy dan abah.hari kelahiran Najla adalah hari yg paling bermakna buat mommy dan abah..
Setiap degup jantung,denyut nadi,hela nafas dan setiap detik waktu mommy tak pernah lupa utk doakan Najla..kasih sayang dan cinta mommy pada Najla hingga syurga..
Hari ini pada usia Najla yg ke setahun mommy doakan Najla diberkati usia dalam keadaan sihat wal'afiah dalam ketaantan pada Allah dan Rasul.semoga diluaskan ...
Lihat Lagi
Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015