Sunday, June 28, 2020

1508 : SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com


SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com - Lama dah shida pendam nak buat segmen, cuma tunggu masa yang sangat-sangat sesuai. Alhamdulillah hari ini tiba lah masanya shida lancarkan "Segmen Bloglist 2020 Blog Shida" segmen yang pertama untuk tahun ini. Kenapa pertama? sebab dah lama sangat tinggai blog kesayangan ni ^_^ sape suruh ye dak :p Segmen akan bermula 24 Jun 2020 sehingga 13 Julai 2020 bersamaan 20 hari sahaja. Okay lah jom tengok apa syarat-syarat yang patut diambil kira dalam menyertai segmen shida ini, sememangnya mudah sahaja. Okay lets start it :)

  1. Buat satu entri dan tajuknya - SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com
  2. Copy Banner Segmen dan masukkan dalam entri serta backlink kan ke entri segmen ini. 
  3. Cerita sikit dalam entri "apa yang korang suka tentang blog shida"
  4. Follow Blog Shida dan Add Facebook Shida Radzuan **jika ada facebook ya :)
  5. Dah siap? Korang boleh send link entri korang ke komen entri segmen ini sahaja ya.
  6. 20 blogger terpilih akan shida masukkan ke dalam Bloglist 2020. Bloglist ini akan kekal sehingga Disember 2020 selagi blog tersebut masih aktif.
  7. 1 pemenang akan shida pilih melalui referral tertinggi atau Top Referral dan akan membawa pulang berupa hadiah cash RM50.00
  8. Okay itu sahaja untuk segmen kali ini, Semoga berjaya dan Selamat Bersegmen untuk semua bloggers.

apa yang korang suka tentang blog shida .. blog yang biru & putih. Sejuk mata memandang. Banyak tutorial dalam blognya dan yang penting bila tengok portfolio macam teruja nak bekerjasama. My blog ni pun dah 5 tahun tak salin kulit. Mungkin ada rezeki untuk jalinkan usahasama. Insya-Allah

Paling suka dia ada bagi tips mcm mana nak tukar domain blogspot ke dot com. Harap ada rezeki untuk bertukar ke shaizhar.com dalam masa terdekat. A-Min

Follow Blog Shida -) Yang ke 4906 (25/6/2020)

3 comments:

Shida Radzuan said...

Salam Kenal dari Shida ;)
Terima kasih sudi join segmen shida ni :)
teruskan berkongsi link entri ini
untuk terus menjadi pemenang TOP REFERRAL ya!
Good Luck :)

Warisan Petani said...

Selamat bersegmen
Mudah2an ada rezekinya

oohsenyum said...

salam kenalan dari oohsenyum.com

semoga berjaya dalam segmen shida,

www.oohsenyum.com

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015