Sunday, June 05, 2016

1405 : Akan Datang @ Bin Waharps Grocer >> Yummylicious - Kuih Raya 2016

Anda mencari kuih raya? Kalau anda di sekitar Kelana Jaya boleh cuba kuih raya dari Yummylicious. Di jamin sedap.Harga pun tak mahal mana, standard harga pasaran semasa.

Nama di beri Ombak Rindu? Kelas namanya.Sempena nama filem & novel terkenal tue. Tapi ada rupa paras kacang yang di landa ombak kan?

Macam chip cokalat untuk orang kaya - kaya sahaja kan? Apa pun tengok je dah tahu sedap.

Kek red velvet memang menjadi pilihan hati. Memang sedap.Wajib beli red velvet cookies ini.

Almond dark nama di beri sebab hitam melegam kan. Ada yang dah test kata pahit sikit.

Yang ini memang my feberet.Memang peminat cheese.Sangat gebu dan lembu.Lagi satu kuih raya wajib beli.

S.H.A.I.Z.H.A.R : Dah nama pun Pasar Mini, mestilah kena jual kuih raya juga selain daripada kurma kan?

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015