Tuesday, May 31, 2016

1401 : Inilah Harinya - Ukhwah Day >> Telaga Biru Sdn Bhd 2016

Kisah previewnya di SINI. Pada 28 Mei 2016 dalam kekalutan pagi hari itu.Akhirnya sampai juga ke lokasi event syarikat tempatku bekerja ini.

Kelihatan My Wife sedang membawa air oren. Kata diet? Eh! tak tolong ambik untuk adik beradik. Macam - macam jenis air yang ada.

Lori apakah? My Wife pun nak interprame lagi.Tak apalah, katanya kisah shaizhar & Nazuha

Alhamdulillah ada menu boleh makan.Syukur sangat.Ayam golek. Yahooo!!! diet tetap diet. Siap bawa bekal salad, timun sendiri ok!


Apakah? Eh! jangan fikir yang bukan2.Bukan 'tet' tau. Ni kambing golek ok. 3 ekor lagi. Alhamdulillah rezeki kakitangan Telaga Biru dapatlah makan. Dia orang memang 'hantu kambing' embeeek!!

Kasi closed up sikit.Aku adalah tidak makan kambing ni pada hari kejadian.Memang x suka sangat pun. sekali sekala boleh la.

Ada juga orang jual bubble. Ingatkan malas nak bebelanja. Tapi sebab masuk sukan dapat duit RM 10 jadi belikan lah untuk anak - anak buah My Wife main bubble sampai lebam.


Lokasi sukaneka.Ni je gambar yang ada.Ada kategori ikut umur, untuk lelaki, perempuan, pasangan. Yang penting semua dapat hadiah.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Ramai juga staf yang tak hadir.Mungkin sebab ada hal sendiri atau urusan lain. Ah! tak meriah sangat la.Tak cukup korom kata orang.Erm... tunggu next event la kalau ada.Open house raya kah? atau selalunya bulan puasa ada majlis berbuka puasa.Tengok la nanti.Ada ke tidak?

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015