Saturday, May 28, 2016

1400 : Majlis Menyambut Menantu >> Halim & 'Aqilah

Akhirnya... 29 Mei 2016 yang di nanti sudah hampir tiba. Esok akan berlangsungya majlis menyambut menantu keluarga My Biras Halim di Kundang, Selangor.

Dari rumah mertua kat Sg Plong, Sungai Buloh dah tak jauh mana.Harap semuanya di permudahkan dan senanglah nak parking + cuaca menyebelahi kami.Tak mau la hujan - hujan.Majlis kat rumah kalau hujan dan basah 'leceh'. Bukan tak bersyukur tapi tue lah hakikatnya.Kalau dah memang hari tue nak hujan dan lebat nak buat macam mana.Siapa lah kita nak melawat takdir Allah.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Harap - harap ada lah mood nak bergambar bagai.Kalau tak? Erm.. tak ada bahan la nak update kat blog kan?

2 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam majlis berjln dgn lancar & selamat pengantin baru utk kedua mempelai.

shaizhar abu bakar said...

alhamdulillah dah selamat berlangsung majlisnya ahad lepas 29 mei 2016. terima kasih untuk mesej dan ucapan di atas.

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015