Sunday, May 22, 2016

1395 : Raikan Cinta >> 2 Adik Beradik



Pintu gerbang.Akhirnya pada 15 Mei 2016 berlangsunglah majlis perkahwinan adik ke 5 & 6 My Wife di Astana Era Mewah, Paya Jaras
Ini adalah cenderahati/goodies untuk tetamu dewasa yang datang.Aku in charge yang ini. Berpeluh2 la. Dengan panasnya, haus & tak sempat nak makan (sebelum 11 pagi dah ada makan) tapi sebab dah di beri tugas untuk jemput keluarga pengantin perempuan (kedah) jadinya.Al - kelam kabut la.

Ruang makan di bahagian luar. Tak sempat pun nak snape yang ruang makan di dalam. Al - konon2 busy la.
Photo both yang dah jadi trend pada majlis perkahwinan pada masa sekarang ini. Design by otai kat ofis yang memang dah super duper senior dalam bab design mendesign ni. Cantik kan?

Pelamin di dalam ruang dalam. Memang sesuai untuk dua pasang pengantin yakni 4 orang.

Alahai comei je frame gambar pengantin dengan tulisnya.Kalau frame ni besar mesti lagi menarik & tertarik.

Anak buah My Wife dengan kawan barunya.Anak abang DJ yang bertugas di sini. Dari awal sampai nak balik berkawan lah mereka berdua,

Selamat pengantin lama. ha ha ha. nak juga.Time ni awal2, tak ada orang datang boleh la bergambar sampai lebam.Alhamdulillah pakaian semua ahli keluarga di taja oleh mak mertua.Terima Kasih Ummie Azizah.


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Insya -Allah, 29 Mei 2016 (Ahad) ada majlis bertandang yakni sambut menantu.Sebelah keluarga perempuan.Kena datang bawa diri dan perut je la. Ha ha ha.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015