Wednesday, May 11, 2016

1386 : 'MisI' Ke Utara - Angin Penang

Lepas balik kenduri terus terbungkang keletihan.Petangnya, bawa mak & bapa saudara My Wife ke Penang. Mula - mula tak ada plan pun. Tak tahu nak bawa ke mana.Akhirnya, ikut jalan lama dari Sungai Petani melalui Tikam Batu terus menuju ke Butterworth untuk naik feri.

Gambar feri pun tak ambik.Ini gambar pemandangan dari dalam feri menuju ke 'Pulau'.

Lagi gambar dari dalam feri.Cantik kan gambar ni? Sahaja perasaan sendiri.

Subhanallah... Awan terpilu di situ. Ha ha ha.. Next nak gi mana ye? Pusing - pusing pulau sahaja la.

Balik ikut Jambatan Pulau Pinang, dinner kat Sungai Petani.Al - kisahnya nak singgah makan kat Padang Kota, tapi x jadilah sebab dah tahu mesti cekek darah punya.Lepas tue nak makan nasi kandar line clear macam meragui kebersihannya + tak tahu jalan. Ha ha ha ha..

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Balik hotel, rehat & terus tidur.Walaupun..... (tak lena tidurku sebab bantal 1 je)

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015