Monday, May 09, 2016

1384 : 'Misi' Ke Utara - Jemput & Makan

Hujan lebat membasahi bumi Sungai Petani.Mulanya niat nak gi jemput jalan kaki sahaja.Tapi akhirnya. naik kereta lah juga.

Menanti kehadiran ETS dari Nilai. Tapi yang hadirn ialah KTM Komuter antarabandar.

Akhirnya ETS yang di nanti telah tiba dengan lambatnya (delay)

Ini yang di nanti.Mak saudara & Bapa saudara My Wife dari Nilai

Gambar ini di hantar pada group family bukti Mak & bapa merek dah selamat sampai. Dapat berita gembira, mereka dapat cucu baru. Alhamdulillah tahniah.

Nun di sana ialah Hotel Seri Malaysia. 'Misi' seterusnya ialah makan malam

Lokasi makan malam kat depan petkarangan hotel D'Vista. Main belasah je. Tak tahu sangat tempat makan best kat Sungai Petani ni.

Menu yang menjadi pilihan ialah Nasi ayam golek.Alhamdulillah, ok lah rasanya tidak mengecewakan.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Syukur alhamdulillah atas rezeki kurnian Mu. Makan malam untuk 3 malam di taja. Penginapan pun di taja.Rezeki.. rezeki

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015