Thursday, January 07, 2016

1369 : Sebelum - Bin Waharp's Grocer, Saujana Utama, Selangor (Episod 2)


Akan di buka pada 16.1.16 di kawasan kejiranan anda? Lokasi pertama di Saujana Utama, Sungai Buloh, Selangor
 Ada ice cream.Perisa durian pun ada.Tapi jangan di cari jenama yang terkenal.Ini semua 'local brand'

Ada produk yang paling banyak ialah dari Brand Adabi.Semua benda ada.Yang tak sabar nak cuba ialah Laksa segera.Macam manalah rupa dan rasanya.

Segala macam serbu perisa dan bahan rempah ratus keluaran adabi.Yang penting, semuanya di susun kemas dan teratur di dalam kotak Adabi.Tak adalah berterabur kan?

Ini pulak sos cili, tomota dan kicap adabi.Serta segala macam sambal belacan 'segera' termasuk asam jawa.
Yang atas sekali tue segala macam bubur nasi dan ada perisa - perisa pulak.Nak tahu apa lagi yang ada, kena datang sini la.
 Bahagian sejuk beku pun ada banyak produk ini segala macam cucu, popia dan roti frozen.

 Orang semua nak cepat je.Ini semua lauk yang hanya perlu di panaskan je.Frozen juga la ni.

 Burger daging dan ayam pun ada di sini.Semuanya sejuk beku yang di jamin segar dan halal.

 Ini plak minuman segar lagi fresh dan yang pastinya sedap. Tak pernah rasa? Kenalah cuba sekali.

Fazz?? tak pernah dengar pun.Nak kena cuba juga ini.Pencuci pinggan mangkuk dan pakaian pun ada tau!
 Olive oil.Ini produk timur tengah ni.Lain - lain produk akan di update dari masa ke semasa.

Susu oooh susu ini yang paling penting selain pampers.Jenama yang ada ialah Fernleaf.

Untuk kesayangan pun ada tau.Dapatkan makanan kucing dengan membeli produk power cat di sini.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : 9 hari lagi menjelang 16.1.16, tarikh keramat untuk pembukaan pasar mini pertama di bawah syarikat Telaga Biru Sdn Bhd yang bernama Bin Waharp's Grocer.

1 comment:

zulfahami zahari said...

Tahniah, tahniah! cantik je pilih tarikh launch tu..

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015