Friday, January 01, 2016

1366 : Semasa - Hari Kedua,Mega Bootsales Mobile Fiesta 2015, Episod 2

 Syukur Alhamdulillah, berjaya menjadi salah seorang dari 578 car booters lain.

Antara cara penyusunan car booters lain. Ni konsep biasa - biasa aje.

Ni antara car booters yang aktif promosi di group whatsapp event ni.Kak manja namanya.

Ni car booters yang biasa - biasa je.Tak ada meja.Penyangkut baju pun yang macam biasa kita lihat je!
Siap khemah? rasanya dia orang tidur sini kot! tak pun tempat untuk baring - baring yakni istirehat tak kala panas terik di luar kan?

Adik ini yang berniaga sebelah kami semalam (waktu malam) hari sabtu dia kat area line 3 dekat - dekat kawasan semalam juga.
 Lagi yang jual mainan yakni toys. Permainannya macam best je sebab ada pusing - pusing lagi.

 Cikedut? Tapi memang ada style la car booters ni.Tak nampak kereta pun?
Tapai RM 1. Antara car booters yang aktif di group whatsapp. Tak beli pun.Sebab dia meniaga jauh dari kita orang.
 Yang ni pun tak beli.Macam tak best je. Oooops!!

 Qaseh Gold.Ni pun berjiran juga berniaga.Dia line 2 juga.Tak tanya pula berapa harganya.

#thebisnes.Wah! kelas nama perniagaan kau orang ye.Susun atur pun ok.Cuma boleh di pertingkatkan lagi la.
Yang ini susun atur pun kemas.Memang strategi jual air/minuman boleh memberi pendapatan tambahan.
Yang ini pulak konsep ala kadar.Oopps! rasanya 1st time meniaga ni.Apa pun semangat yang kita cari.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Admin group tue kata next event bulan April 2016.Himpunan car booters juga di Putrajaya.Harap - harap awal bulan la.Kalau hujung bulan April busy ngan Pesta Buku Antarabangsa.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015