Friday, May 29, 2015

1251 : Jawatan Kosong Terkini di Telaga Biru Sdn Bhd


Baik prosanya..
Elok lenggok bahasanya..
Kreatif orangnya..
Ceria perwatakannya..
Berpengalaman luas dalam bidangnya..
Ya kami sedang mencari EDITOR BAHASA 
untuk bersama-sama kami..
Ayuh hantarkan resume anda

Foto Telaga Biru Fan Club.

Jom join kami! Emotikon smile
 · Komen · 

Thursday, May 28, 2015

1250 : Pesta Ramadhan & Karnival Ahli Telaga Biru 2015 @ Busana, Medan Mara


Telaga Biru Fan Club telah mengemaskini gambar kulitnya.
19 hrs · Disunting · 
PESTA RAMADAN & KARNIVAL AHLI TELAGA BIRU!
Pada 4 - 7 Jun 2015 di Bangunan Busana @ Menara Mara, Jalan Tunku Abdul Rahman (Bersebelahan Maju Junction & Pertama Complex), Kuala Lumpur.
- Jualan buku-buku, majalah dan marchandise!
- Bersama personaliti Telaga Biru
- Persembahan nasyid
- DISKAUN istimewa untuk ahli kelab VIP Telaga Biru!
- Dijemput kepada semua rakyat Malaysia..
dan banyak lagi program kami yang kami akan update dari semasa ke semasa!
JUMPA DI SANA!! Emotikon smile
 · Komen · 
  • Shaizhar Abu Bakar, Naz Mikhail, Jawahir Ahmad dan 76 yang lain sukakan ini.


Ah! Nak cari ilmu jom ke pesta buku Telaga Biru.

Dapat diskaun sehingga 90% untuk bahan bacaan Islamik terbitan Telaga Biru. Ceramah dan...
YOUTUBE.COM

 · Komen · 

Monday, May 25, 2015

1249 : Throwback >> Fakta Anak Bongsu

Dan bila.. mcm kena mengena dgn diriku je. He he he. ..
SEMUA DI ATAS HAMPIR TEPAT. YANG PALING TEPAT NO 9. HA HA HA HA.....

Sunday, May 24, 2015

1248 : Jangan Bersedih Sayang


Saturday, May 23, 2015

1247 : Untuk Ke Dua Kalinya #KuTerimaSegalanyaDenganRedha


Nazuha Waharp shared a memory from May 16, 2014.
Tahun lepas di bulan yg sama bulan Mei kami dapat perkhabaran duka...doc dah kan baby tak berkembang dan dah tak ada denyutan jantung.sama juga dgn tahun ni kami tempoh pengalaman yg sama seperti tahun lepas.cuma bezanya tahun ni saya lebih tenang dan tabah..tak ada air mata yg keluar bila doc cakap "zuha baby awak dah x ada" hanya yg keluar dari mulut saya, "alhamdulillah doc saya redha"..doc bagi tempoh saya dan suami bincang dan bertenang sebelum saya DNC.
15.5.15 tarikh y...
See More
 — feeling positive with Shaizhar Abu Bakar.


Dan bila.. untuk kedua kalinya. semoga my wife Nazuha Waharp tabah dan sabar menghadapi dugaan dari Nya. Pasti ada hikmah utk setiap apa yg terjadi.‪#‎kuterimasegalanyadenganredha‬#pasrah.


Berdebar-debar.menunggu untuk DNC kali ke 2 setelah DNC pertama tahun lepas...Sabar dan redha dengan ketentuanNYA..semoga ada lagi rezeki selepas ni...
 — feeling positive with Shaizhar Abu Bakar


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Semoga kami berdua tabah dan sabar menghadapi apa juga dugaan dari Nya. Sesungguhnya pasti ada hikmah di sebalik setiap kejadian. Be Strong !! My Wife sangat kuat untuk kali ke 2 menerima perkhabaran sedih ini.Percayalah tuhan adalah sebaik - baik perancang.Terima qada dan qadar ini dengan redha.
Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015