Thursday, December 24, 2015

1362 : Sebelum - Mega Bootsales Mobile Fiesta 2015

Klik sini untuk membaca kisah previewnya yang sendu. ha ha ha.. Akhirnya 19.12.2015 aku buat bayaran RM 50 untuk menyertai event ini.

Kenapa aku joint event ini?  Pertamanya sebab ianya event Car Boot Sales, keduanya sebab dekat Batu Pahat jadinya boleh balik kampung sekali. Ketiganya sebab bayarannya hanya RM50 siap dapat T Shirt dll lagi. Lain - lain sebab, nampak promosi dan kesungguhan penganjur begitu bersungguh - sungguh.
Antara jenis produk CBS ialah barang terpakai dan prelove. Lain - lain produk yang akan aku bawa ialah Cenderahati The GoodWords, buku - buku & Al Quran Telaga Biru + tudung terpakai dan handbag. Eh! macam banyak pulak barang kita nak jual.


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Jom pakat ramai - ramai datang tengok dan membeli. Ha ha ha. Doakan kejayaan kami suami isteri.Semoga semua barang yang di bawa habis di jual.

2 comments:

zulfahami zahari said...

keciknya gambar yang last skali tu.. nk baca terpaksa klik gambar tu dulu. hihi

Shaizhar said...

gitu lah cikgu.Semuanya cilok daripada penganjur.

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015