Tuesday, December 22, 2015

1360 : Carboot Sales Bandar Baru Bangi - 19.12.2015

Lokasi : Tempat Letak Kereta, Taman Cempaka, Bandar Baru Bangi

Tarikh & Hari : 19.12.2015 (Hari Pertama) Sila klik sini untuk catatan pertama CBS Bandar Baru Bangi

Pertama kali di CBS Bandar Baru Bangi ialah pada 31.10.2015 yakni hari pertama berniaga CBS di sinilah lokasi pertamanya.
Susun atur hari ini.Tetap bawa rak pusing buku yang besar gabak tue.Tapi tak banyak pun buku yang di letak sebab majalah taruk kat atas meja.

 Produk jualan termasuk cenderamata TheGoodWords.Yang laku hanyalah magnetic bookmark.

Novel RM 5 pun dah kurang banyak pun tue.Nampaknya dah boleh buka lagi satu kotak novel yang masih tersusun rapi tapi belum letak harga

Alhamdulillah ramai juga yang membeli majalah solusi isu yang lama - lama.Lepas ini kena bawa banyak la.

3 comments:

zulfahami zahari said...

kalau dekat, memang teringin juga saya nak pergi ke carboot ni. bila nak buat sale kat terengganu pulak?

Mohd Ghazali Abdullah said...

bagusnya..ada carboot sale.
terima kasih sudi link exchange.
saya dah masukkan link blog ni dlm bloglist saya.
terima kasih.

Shaizhar said...

yelah cikgu - cikgu berdua.
memang dah 'bersepah' car boot sales di malaysia ini.
Kat tesco kota bharu ada kawan saya berniaga di sana.
kat temerloh dan kuantan pahang pun ada.
kalau di kl & selangor ini memang banyak lokasi car boot sales.

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015