Tuesday, November 10, 2015

1349 : Carboot Sales Tesco Extra Seksyen 13 Shah Alam

Lokasi : Tempat Letak Kereta, Tesco Extra Seksyen 13, Shah Alam

Tarikh & Hari : 7.11.2015 (Sabtu) 

Novel yang berpuluh - puluh. Ini adalah kali pertama di Tesco Extra Seksyen 13, Shah Alam

Susun atur yang tak seberapa indahnya.Ada meja kecik je.Next time nak kena beli meja lipat.Yang macam pasar malam pun ok.

Antara koleksi buku dan majalah terpakai di selit - selit buku yang baru. Orang Shah Alam memang tak membaca majalah ke?
Ni car booters depan kita orang.Tak sempat nak bersembang dan bertegur sapa.Hanya berbual dengan rakan niaga di sebelah kiri dan kanan sahaja.

Ku sangka panas hingga ke petang rupanya hujan di petang - petang hari.Mula - mula kawasan sekeliling sahaja yang gelap gelita.Tup - tup lepas asar terus hujan lebat mencurah - curah. Nasib baik dah beli transparent cover.Tue pun mahal ya ampun!!. Balik je dari solat asar terus hujan.Terima kasih My wife laju je mengankut.Alhamdulillah selamat daripada basah yang teruk.
Di siang hari selepas hujan.Di malam hari pun hujan juga.Ada la juga beberapa novel yang kebasahan.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Satu pengalaman yang baru.Berpanas dan berhujan.Berniaga carboot sales di malam hari.Kesimpulannya, memang la sangat kurang jualannya dan tak mencapai target yang ditetapkan. Apa pun bersyukur dengan segala kurniaan daripada-Nya.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015