Monday, November 09, 2015

1348 : Lokasi - Kedai Dobi, Clean Pro


Lokasi : Kelana Jaya

Tarikh & Hari : 6.11.2015 (Jumaat) 


Lokasi kejadian di Kelana Jaya, alamat penuh malas nak cari. Kini seminggu sekali baru cuci baju. Nak senang hantar dobi je.Terus siap kering.

Mesin cuci dan kering.Yang bawah tue untuk cuci pakaian dan di sebelah atas untuk keringkan.
Paling kecik ada 9Kg kemudian 14kg dan yang paling besar 25kg kot kalau tak silap.ke 23kg?

Yang kanan tue tempat tukar duit dan beli sabun dan serbu pencuci bagai.Kat sini pakai duit syiling 0.50sen baru bukan token.
Ni price list dia.Jumlah siap semua dalam RM 8 je.Berbanding kedai kat bawah tue dalam RM10

Selalunya mendobi di Laundrybar kali ini bertukar angin pulak.Boleh la.Janji cuci dan kering.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Bisnes yang baik untuk di jadikan pilihan.Zaman sekarang tak ada mesin basuh di rumah pun tak menjadi hal.Janji ada kedai dobi 24 jam.Ada kawan duduk apartment di Taman Medan, bawah umah ada kedai dobi 24 jam. I cemburu ok. Napalah bawa apartment kuarters ni tak ada kedai dobi 24 jam.Erm....

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015