Tuesday, October 27, 2015

1340 : Lokasi - Carboot Sales Kota Damansara

Merujuk kepada perkara di atas 1328 - Preview

Lokasi di Tempat letak kenderaan belakang, Bistari de Kota, Jalan Teknologi 3/8, Seksyen 3, Kota Damansara (Belakang Restoran Gulan Mee) dalam 500 meter dari Uptown Kota Damansara

Majoriti barang terpakai yang di jual ialah baju.Ada juga la terselit barang - barang lain.

Konsep jualan ada yg di gantung - gantung dan ada juga yang di longgok je.Ni mesti kes banyak sangat pakaian yang nak di jual.Ke bundle? (eh! betul ke ejaannya)

Lain - lain barang pun ada tapi x banyak.Cari juga kalau ada pinggan mangkuk lama.Yang camca tue macam best je.

Lagi rupa paras dan longgokan pakaian yang menghiasi jalan - jalanan di sini

Kena pilih kawasan juga kalau nak jual car boot di kawasan ini.Dengan kata lain, datang awal.

Kawasan ni pun x ramai rang dan tak meriah. Kawasan yang lapang macam ini agak panas.


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Insya-Allah mulai 31.10.2015 ini akan berniaga car boot sales di sini dan beberapa tempat lagi.Permulaan untuk menjadi seorang perniaga berjaya.A-Min

2 comments:

hasya edat said...

juai apa?

Shaizhar said...

31.10 - bandar baru bangi
1.11 - kota damansara
7.11 - tesco seksyen 13, shah alam
8.11 - kota damansara

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015