Saturday, October 10, 2015

1331 : JJMM - Sangkaya @ Kelana Jaya # Kedua Kalinya

Merujuk kepada entry 1326 : JJMM - Sangkaya @ Kelana Jaya. Ini #Kedua Kalinya di sini...

 # Kedua Kalinya.Kali ini baru berkesempatan untuk duduk dan bergambar kat sini.

 Memang tak ada orang masa kunjungan kami be3.Masa waktu ini dalam jam 11.00 malam.

Dekorasi di dalam Sangkaya @ Kelana Jaya.Kat tempat lain tak tahu macam mana konsepnya. Sama la kot!
Jom vote Sangkaya di TimeOut Kuala Lumpur Food Awards 2015. Semoga kejayaan menjadi milik mereka.

Anak buah kesayangan hamba yang pertama kalinya 'mencuci mulut' di sini. Aku tak order sebab aku tau dia memang makan tak habis punya.Pak cik dia memang tau macam mana anak buah dia kan.
Ni rupa paras ice cream kelapa pilihan Shazatul Azira.4 Scope semuanya.Letak conflakes dengan nestum.
 My Wife order Signature juga + apa ntah (ada thai - thai) ok la.Boleh la di terima dek tekak.
Pekerja dia adalah peramah.Dia cakap esok dan lusa ada promosi Buy 1 Free sempena Soft Launch yakni pemukaan rasmi Sangkaya@Kelana Jaya.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : 9.10.2015 adalah ulangtahun kelahiran ke 10 anak buah ke 11. Selamat Ulangtahun kelahiran buat Shazafifie Aniem Bt Shafendi

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015