Wednesday, September 23, 2015

1318 : Preview - Kampungku Stay Desa Murni

 Lokasi : Kampungstay Desa Murni, Lot 1674, Jalan Homestay, Desa Murni Sanggang, Temerloh

Tarikh & Hari : 19.09.2015 (Sabtu) 

Alang - alang pergi kenduri kat Jengka, Singgahla di Temerloh.Mencari jugalah kawasan ini. Sesat la sikit tapi akhirnya bertemu juga.
Jalan masuk ke tempat ini dari jalan besar agak mencabar juga tapi di bantu oleh penunjuk arah yang nampak macam mesra alam tapi... berpusing - pusing juga la. Nasib akhirnya bertemu juga.

 Banyak juga kereta di tempat parking.Jadi aku adalah menjadi malu - malu nak mengambil gambar.
Ini kawasan tempat makan.Depannya ada satu rumah besar.Rasanya itu rumah utama atau asal sebelum rumah - rumah sekitarnya di bina kot!

Sebenarnya aku nak survey tempat untuk event group blogger 'geng msjbox 4ever'. Tapi kebanyakkan tarikh yang aku nak dah penuh. Erm... 


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Rasanya november 2015 ini kena buat event juga ni.Sebab ada acara tiup lilin kan? la la la la.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015