Thursday, September 17, 2015

1316 : Selamat Ulang Tahun Kelahiran - Ustaz Dr. Hj Zahazan Mohamed

17 September 2015 ialah ulang tahun kelahiran Ustaz Dr. Hj Zahazan Mohamed.

17 September 2015 beliau dan isteri akan berangkat menunaikan ibadah haji di tanah suci.

Satu majlis tertutup telah di adakan pada ptg 14.9.2015 di ofis Telaga Biru.Kek - Kek adalah dari tajaan staf2 mengikut jabatan.
Ini kek paling laris dari department aku. Sangat sedap dan paling kecik. Kek 'credit limit' ha ha ha. tak boleh blah nama kek yang dia orang taruk.

Yang kat jari (sapa ntah tue) pun kek ada kereta BMW lagi. Tak ada pulak gambar penuh kek tue.
Ini pulut kuning yang sangat sedap dan rencah2 yakni lauk pauknya yang sedap.Pulut tue lembut dan lemak berkrim di sukai ramai.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Diet - diet.Makan pun kena kawal. Nak kena kurangkan berat badan sebab dah 'overweight' kan. Kurus untuk sihat agar tidak dapat macam2 penyakit.Jom amalkan gaya hidup sihat. Jom Fit!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015