Tuesday, September 08, 2015

1314 : Bila 'Bos Kecik' naik Haji

Lokasi : Tabung Haji, Kelana Jaya

Tarikh & Hari : 06.09.2015 (Ahad) 

Ister My Bos 'kecik', My Wife, aku & My Bos 'kecik' yakni manager sales department tempat aku berkerja sekarang.
Nampaknya tahun ini lebih sistemnatik. Ni Zon E. Semua beg2 jemaah yang dapat giliran E di sini. Macam bos kecik aku dia punya giliran D.Jadi kena tunggu la sehingga giliran D baru boleh masuk.
Ini beg - beg yang di atur.Alhamdulillah, nampaknya x sesak sangat orang yang hantar jemaah gi haji untuk tahun ini.
Sebabkan kami laki bini datang jalan kaki malam - malam dari kuarters ke tabung haji jadinya kami akan melalui Bazar Haji yang 'hidup segan mati tak mahu' ha ha ha. Ye la, kekadang sebelum ini asal kami nak singgah je tutup (tak ada penerbangan haji) kata 24 jam?

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Bila giliran ku nak naik Haji? Hanya Allah yang tahu. Semoga 'bos kecik' dan isterinya selamat pergi dan kembali, di beri kesihataan yang baik dan dapat menjalani ibadah dengan sebaiknya dan mendapat haji yang mabrur. A- Min

44 hari tanpa 'bos kecik'. Amanah yang diberikan akan ku laksanakan dengan sedaya mungkin. Semoga semuanya di permudahkan.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015