Monday, September 07, 2015

1313 : 2 Hari 1 Malam Bersama 'Anak Pinjam'


Lokasi : Molly Fantasy, Aeon Big Subang

Tarikh & Hari : 05.09.2015 (Sabtu) (seperti gambar di bawah) 06.09.2015 (Ahad) x ada gambar.x ada mood nak ambik gambar

 Al - kisah.... ini lah anak pinjam untuk 2 hari 1 malam termasuk pakej penginapan. Ha ha ha.

Mungkin ada yang tahu, atau mungkin ada yang tak tahu ini anak buah perempuan kesayangan My Wife.Kalau boleh tiap - tiap hari nak jumpa anak buah kesayangannya ni. Sekarang ini hari - hari 2 tiga kali call.

Apa yang lebih gembira bila kita melihat orang lain gembira.Tak salah mengembirakan orang yang kita sayang.
Bersama anak buah kesayangan 'juga'. Walaupun aku bukan bapa saudaranya yang betul tapi kasih sayang tue macam dengan anak sendiri.Sebenarnya 'my manja' tue adik dia.Tapi adik dia asal nak bawa jalan je nak tidur. ha ha ha.Next time ok!

 Kak Eizzah ini cerdik, bijak , pandai dan baik budaknya.Sekejap je dah 4 tahun lebih usianya.

Semoga membesar menjadi anak yang solehah, mendengar kata ibu & bapa serta berjaya di dunia dan akhirat + jadi doktor.A-Min
See.. daddy pun nak main juga.Al - maklumlah masa kecik - kecik benda alah semua ini tak ada.Apa pun batas antara kami harus ada.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Alhamdulillah di beri kesempatan bersama dengan 'Anak Pinjam' ini. Tajuk tak boleh blah... ha ha ha..

2 comments:

Sis Lin said...

Hahahaha memang xbole blah siap tumpang sekaki hahahhaa

Shaizhar said...

Al - maklumlah masa kecik - kecik benda alah semua ini tak ada

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015