Thursday, August 13, 2015

1293 : Indahnya Hari Raya Aidil Fitri 2015 >> Majlis Tertutup Hari Raya


Lokasi : Dewan Abu Bakar, Tingkat 1, Telaga Biru Sdn Bhd

Tarikh & Hari : 31.7.2015 (Jumaat)

Alhamdulillah.Pada 31.7.2915 merupakan hari raya kali ke 2 buat diriku setelah berjaya puasa sunat 6 hari di bulan Syawal. Yahooo!!! raya...
Di adakan majlis tertutup Hari Raya di ofis Telaga Biru anjuran Account Dept, HR & Admin serta Iventory & Delivery Dept.

Kami di Sales Dept di jemput hadir sebagai tetamu VVIP.Kan? Sebenarnya, dia orang ajak kita orang joint potluck ni.Disebabkan Salesman semua outstation jadi kami tak turut serta la sebagai penyumbang juadah makanan.

Antara wajah - wajah salesman Telaga Biru bersama Ustaz Fauwaz.Kenal x? Tak kenal? Sian kau orang.Popular kot!

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Alhamdulillah kenyang.Terima Kasih kepada penganjur.Simpan perut tak makan lunch sebab nak melantak kat jamuan ini.Apa pun majlis tertutup hari raya anjuran dia orang ini memang... M.eeeeeeLeeeeeeTooooops!!!! kebaaaaboooooom..... yeeeeee.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015