Friday, May 01, 2015

1242 : The Goodwords Inspired By Telaga Biru >> Part 3

Sambungan cerita di  sini. Antara lain - lain produk The Goodwords (TgW) ialah T - Shirt. Salah satunya ialah 'Jom Kenal Hudud'.
T - Shirt yang bertulis Asma Al - Husna 99.Semua T-Shirt pada harga RM 30 shj di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015 di PWTC ini.
 Ini antara salah satu jenis design yang 'kurang' di jual tapi ada juga yang membelinya. Perkataan 'Jagalah Hati' ada pada beberapa produk seperti Button Badge besar dan Mug serta Canvas Bag.
 Ini adalah T - Shirt paling laris dan di gemari remaja lelaki yang membeli.Kenapa? mungkin kerana design dan tulisnya yang menarik serta perkataan 'Umat Akhir Zaman! Prindu Syurga Tuhan'.
Ini pulak jenis - jenis Notebook yang ada.Harga pun murah - murah sahaja. Paling mahal di jual pada harga RM 10 setiap satu.
Antara kata - kata yang boleh menarik minat pembeli. Nama pun 'The GoodWords' atau di alih bahasa bermaksud 'Kata - Kata Yg Baik'
 Design ini lebih ke arah 'kewanitaan' kerana targetnya para wanita seluruh dunia. Ha.. ha.. ha..
 Poster di jual pada harga RM 15.Ini antara salah satu daripada 5 design yang ada. Bacalah!
 Jom baca lagi ! Antara poster yang laris.Ada satu tajuk yang paling laris.Nak tahu? Baca edisi part 4.
Sebelum ini tunjuk yang sipi - sipi.Kali ini tengok yang betul - betul display baik punyer!! Ada 12 design magnetic bookmark. Dan yang paling laris ialah 6 di atas. Yang bunga - buga tue kurang di beli sebab targetnya ialah kaum hawa.Tapi masih ada juga yang membeli.Citarasa masing - masing.
 Ini pulak koleksi buttion badge edisi besar di jual 3pcs pada harga RM 12. Bacalah!!
Harap maaf kualiti gambar kurang jelas.Ini adalah FM yakni Fridge Magnet yang di jual pada harga 3pcs RM 12.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Tunggu sambungan Part 4. Nak tunjuk gambar produk - produk lain pulak.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015