Tuesday, April 28, 2015

1239 : The Goodwords Inspired By Telaga Biru >> Part 2

 Aksi juruwang yakni cashier beraksi berangan selfie sorang diri di hari pertama KLIBF 2015.

Saya suka.. saya suka.Syukur alhamdulillah sebab saya bertugas di kaunter yang kecik ini.Kalau kaunter lain memang sesak dan Q panjang la. Ini memang adat masa pesta buku. Orang ramai, beratur panjang nak bayar.Kena tambah banyak lagi kaunter pembayaran.

Antara produk TqW iaitu FM yakni Fridge Magnet yang di jual semasa KLIBF 2015 pada tawaran 3 unit RM 10.12 dan 15.
 Lagi rupa paras FM yang ada. T - Shirt bertulis ' Umat Akhir Zaman!' antara yang terlaris.

Yang ini pulak ialah Magnetic Bookmarks.Ada banyak design.Semuanya cantik - cantik dan mempunyai kata - kata yang menarik.Harga 2 in 1 iaitu (satu kecik dan besar) di dalam satu set ialah hanya RM 6

Yang ini pulak ialah button badge (besar) di jual 3 pada harga RM 12. Kenapa tak jual satu? Inilah yang di namakan strategi.Kalau jual 1, RM 4 mesti orang banyak beli 1 je (nak berjimat cermat). Tak gitu? Tapi kebanyakkan budak - budak sekolah dia orang pakat - pakat kongsi dengan kekawan.

Ada juga button badge yang kecik berharga RM 10 utk tiga. Di ulang sekali lagi tidak di jual 1 atau 2 ye.Yang ini banyak budak - budak sekolah beli. Nak tahu design mana yang paling laris? Tunggu episod part 3.
Ini antara T - Shirt yang di gantung.Harga setiap satu ialah RM 30. Saiz bermula dari S sehingga XL sahaja (sedih saiz XXL x ada, jadinya tak dapat beli untuk diri sendiri).

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Nantikan Part 3.... (bersambung)

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015