Wednesday, March 18, 2015

1224 : Matta Fair - 13 Mac 2015 - 15 Mac 2015

 Matta Fair untuk bulan Mac 2015 dah berakhir.Ini sedikit perkongsian buat semua.

Antara dekorasi atau konsep yang menarik ialah dari rakan - rakan pelancongan di Melaka.

 Yang ini pulak konsep Negeri Sembilan. Semua ini di Level 4 PWTC.

 Ini rupa paras lebih dekat lagi both Negeri Sembilan.Negeri lain pun ada Sabah, Sarawak , Selangor dan lain - lain.
 Apakah? Ooooh... ni Kuala Lumpur. Siap berbasikal bagai. Satu kelainan.

 Angry Bird??? Ni kat Johor.Hari tue cuti - cuti kat JB x berkesempatan pun ke sini. Adakah kerana aku kurang minat/gemar kepada Angry Bird??

 Ini rupa paras apa yang ada di Angry Bird yang sebenar di JB. Harganya boleh tahan juga, Erm...

 Indonesia?? Tak sempat ambil gambar model dia duduk atas perahu ni. Berpakaian tradisi lagi.

 Turki? Erm.. harap maaf gambar tak jelas. Maklumlah kamera HP Cap 'ikan' je. ha ha ha.

 Hong Kong? Ada 'org tu' nak gi raya kat luar negara tahun depan? ha ha ha ... next...

 Rupa paras ruang pameran antarabangsa, Tak ada mood nak ambik gambar. Erm.. lagi

 Japan dan sakuranya itulah konsepnya. Kalau ada fulus semuanya mulus. Aku? Tengok je la.


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Hajat hati nak beli penginapan di Strawberry Park, Cameron Highlands, tapi.... Akhirnya beli satu 'hadiah' je untuk diri sendiri, isteri & .... (siapakah yang bertuah). Destinasinya pun dekat - dekat je.Insya -Allah tunggu je entry akan datang.

Yang best nya. Terjumpa seorang rakan FB di sini + kawan lama Tourism Penang (secara tak segaja) dan kemudiannya lepak kat both tempat kerja lama #KL Tower.Nasib ada geng yang bertugas masa tue.Kalau tak de memang hi hi bye bye je la.

Next Matta Fair bulan September.. Jom kumpul duit !

2 comments:

hasya edat said...

jom naik cameron sama-sama..hehehe

Shaizhar said...

Insya-Allah memang ada plan nak ke CH tahun ni. tapi tak tahu bila. sebab nak bawa mak kak cik. dia x penah pi.

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015