Saturday, March 07, 2015

1219 : Cuti - Cuti Malaysia 2015 >> Sanrio Hello Kitty Town & Little Big Club - Cerita 3

 Jom mulakan photoshoot... dengan macam - macam aksi. Di mulai dengan aksi 1

 Aksi ke 2 dengan penuh kasih sayang

 Aksi ke 3 dengan penuh senyuman.


 Aksi ke 4 dengan gaya bebas.


 Aksi ke 5 yang memang wajb di gayakan.

 Kakak Eizzah kepenatan.
 Antara tempat xtvt dalam Hello Kitty ni.

 Show Hello Kitty dan kawan - kawan di pentas ,

 Yang ini kat tingkat 3. Main juga sebab dah bayar kan.

 Ini pulak tempat naik keretapi.Lupa nak ambik gambar sebab 'mood' nak bergambar ke laut.

Yang ini 'bas terbang' suka naik benda alah macam ini.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Kurang ambik gambar. Bateri pun dah 'nazak'. Power Bank bermasalah dan ada 1 charger je. Ada lagi cerita ke 4 lepas ini. Tunggu....

3 comments:

ch@ said...

kita ingat abg shai dgn patung, rupanya kakNazuha, mianne kakNazuha...hehe.

bestla, bayar mahal tak nak masuk?
org johor yg blm jejak lg ke sana = ch@hijaucantik ;)

Shaizhar said...

cha.. harga masuk hello kitty lagi murah dari legoland. total dlm rm 85 siap ada diskaun kalau ada kad petron.

Dhani Bandung said...

Greetings Sir / Madam I hope all is always given his health and given sustenance (ameen). Here we will offer all the cars for (Bandung / Jakarta City Tour). For anyone Sir / Madam existing plans for vacation in Bandung / Jakarta and need a car to transport during the Bandung / Jakarta okay PM or WhatsApp only:
Call: +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp: +6282214441280
+6282216270779
Email: Dhanibandung@yahoo.com
Our guaranteed for a very decent price and the best service / service 5 ***** Star (Insha Allah).
Sorry Sir / Madam, if there is an inscription that less pleasing in the Promotion we offer..

Nb: The more expensive ones also much cheaper there, but we assure you the best stay Dhani Bandung (Insha Allah) way street in Bandung is very cheap, Thank you very much..

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015