Thursday, March 05, 2015

1217 : Cuti - Cuti Malaysia 2015 >> Sanrio Hello Kitty Town & Little Big Club - Cerita 1

Lokasi : Sanrio Hello Kitty Town & Little Big Club, Puteri Harbour, Kota Iskandar, Johor

Tarikh & Hari : 27.2.2015 (Jumaat)

Pertama kali di sini, Memang senang nak cari sebab hari sebelumnya dah gi survey dulu tempat ini.

Macam - macam show dan aktiviti ada. So, marilah kita bersuka ria menjadi kanak - kanak rebina.

Ada menari - menari juga. Tapi yang ini untuk kanak - kanak sahaja. Banyaknya show.

Lagi aktiviti.Yang ini tak joint.Ntah macam tak perasaan pulak kat mana letaknya tempat ini.
Anak buah My Wife yang memang fanatik sangat dengan warna pink dan juga hello kitty selain frozen.
Permainan pertama ialah naik cawan pusing - pusing.Terletak di pintu masuk utama di bahagian kiri.

Aksi pusing memusing. *harap maaf mutu gambar agak kabur dan memang mengkaburkan.

My Wife pun teruja dapat masuk Hello Kitty Town.Peminat pink memang la.

Antara dekorasi didalam Hello Kitty Town.Sana sini warna pink. Erm... pasrah je la!

Jom! masa untuk bergambar dengan Kakak Hello Kitty yang cun melecun.

Mak Mertua aku juga turut serta dalam cuti - cuti kali ni.+ adik ipar dan biras dengan 2 anak di orang.

Kerusi Hello Kitty yang pink. Anak buah ke 2 My Wife yang sangat rapat dengan senyuman manisnya.
Aku? Ha ha ha ha. Apa lagi beraksi poyolah di atas kerusi Kakak Hello Kitty tue. Lokasi ni adalah dalam rumah mewah Kakak Hello Kitty.

Hi! leh kenalan? ha ha ha. Ambik gambar kat depan pintu masuk (bahagian dalam) kira dah dalam rumah la ni.
Wah! kelas TV pun cerita Hello Kitty. Tak ingat pulak TV ni warna pink ke tidak.

Almari cantik.Nama budak kecik yang nak masuk 4 tahun ni ialah Nour Eizzah. Sangat bijak budaknya.
Piano warna putih di rumah kakak Hello Kitty. Kau ada?

Lagi ada macam - macam frame gambar kakak Hello Kitty dan BFFnya.

Saya suka..saya suka.Ni pulak kat dapur kakak Hello Kitty.Kemas, cantik dan menarik kan?

Masa yang dinantikan yakni, bilik mandi.Fuh! lega nasib bukan warna pink.Biru u allz. I Like!

Ni kat bahagian almari solek kakak Hello Kitty.Kelazz.. siap ada lampu kat keliling cermin.

Nak juga. Ha ha ha ha. mbik gambar kat dalam bilik yang sangat pink dan comei.
My Wife pun nak juga. Tapi rasanya gambar ni lagi cantik dari yang di atas.Sebabnye?? Aku yang ambik.Ha ha ha ha.
Kakak Eizzah ooo Kakak Eizzah. nak juga. Comel la Kakak Eizzah ni. Sayang kakak.

Inilah rupa paras kat tingkat 1 yang menempatkan Hello Kitty Town.'

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Next.. Jom kita mulakan berbagai xtvt di sana sini.Yahuuuu!!!

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015