Friday, September 12, 2014

1192 : Tersesat di Laman Seni Tujuh, Seksyen 7, Shah Alam

 Status FB : 10/09/2014 ... Dan bila.. 'tersesat' di sini. Laman Seni Seksyen 7 Shah Alam.
Memang 'tersesat' pun. Ianya jadi tanpa di rancang. Yang gambar kat dinding ni cantik. Tapi x berapa berkenaan sikit sebab ada banyak aircond di situ
 Selfie... 
 Cantek tak? 
Ni rupa paras dia yang sebenar. Banyak juga la orang (muda mudi) bergambar di sini. Memang tak tahu pun akan kewujudan tempat ini sebelum ini.
 Ada banyak lagi kat sepanjang jalan sana. Namun tak berdaya nak berjalan tengah - tengah panas.
Ramli Sarip kah? Erm... nampak mcm menarik tapi sebab ada 2 aircond tue ianya telah merosakkan hasil seni yang cantek ini.
 Banyak juga hasil seni bermotifkan 'haiwan' salah satunya Hyppo Pink yg cute.
 Yang ini pulak sang gajah. Kena tengok banyak kali baru faham apa yang ingin di sampaikan.
Apakah ini? Sekali tengok memang x faham. Dua ke tiga kali tengok pun still x faham.Jadi, abaikan je.
 Yang ni paling best. Sila hayatinya sambil membuka kamus atau pakai google translate ye!
 Apakah?
Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Next time boleh datang bawa My Wife datang sini ambil gambar sampai lebam.

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015