Monday, August 04, 2014

1167 : Couple In Love @ Cameron Highlands

 Kejadian terjadi pada 25.2.2014 (Dah berapa bulan baru nak update).Cute kan T-Shirt di atas?
 Tak sah kalau datang Cameron Highlands kalau tak menikmati strawberry dengan sepuas hatinya.
 My Wife di lobby hotel penginapan kami. Sangatlah sejuk ok!
 Beraksi di ladang teh yang terbentang luas.
  My Wife pun nak posing juga + dengan T - Shirt baru kaler pink u allz.
 Kita minum lagi. Di Tea House 'Bharat Plantation'
  My Wife pun nak juga bergambar kat sini.
Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Semoga akan ada rezeki untuk kembali ke sini lagi

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015