Tuesday, July 09, 2013

1138 : Jom Buka Puasa @ Hotel Brisdale

Belum puasa lagi dah sibuk cari tempat berbuka puasa. Salah satunya yang menjadi pilihanku ialah di sini.

Penah berbuka puasa dengan geng ofis (KL Tower) beberapa tahun dulu (ada kot lebih 8 tahun) ha ha ha. Dan berbuka sorang diri 4 tahun lalu (Sewa bilik + buka puasa + sahur percuma) memang pakej yang best.

Tahun ini nak bawa My Wife dapat la shopping raya di KL sekali di siang/malam harinya. Mesti best.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : RM 178 nett utk dua orang + berbuka puasa dan sahur. Menarik kan? Jom booking. Jap nak tengok date. Kalau 3.8 ok tak?

1 comment:

nazuha said...

nak booking kat sini?nak........suka suka... :)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015