Thursday, December 15, 2011

1118 : Memory @ Menara Alor Setar with Love

Kejadian terjadi pada 12.12.11 seawal 10.30pagi (anggaran) dan lokasinya di Menara Alor Setar, Kedah.

Melawat kekawan di sini.Dia orang tak dapat hadir my wedding 11.12.11 jadi mau kasi ole - ole pada mereka.Hanya 2 orang je kenalan dari Menara  Alor Setar yang kelihatan pada hari kejadian.

Suka dengan gambar ini. Usia Menara Alor Setar pun dah 14 tahun.Kalau sekolah tahun depan dah nak ambik PMR.Apa pun banyak dah perubahan pada Menara ini.Semoga akan terus menjadi kunjungan ramai dan kebanggan 'Utaqa'.

Menara KL pun sekarang dah no.6 kedudukannya dlm carta Menara - Menara tertinggi di dunia. Aaaah... rindu mau ke sana. Erm.... ada sesiapa mau seponser saya? Dah lebih 1tahun x ke sana.Ada perubahan katanya.

Bayaran masuk ialah RM 6 (Dewasa) Kita orang ber3 mendapat perlepasan tiket bayaran.Kata bekas pekerja. Ramai kekawan kat situkan.

Bukti kami ber2 dah selamat sampai ke Menara Alor Setar.Insya-Allah lepas ini mau bawa isteri merasai pengalaman di sini pada waktu malam.

Pemandangan indah kurnian Illahi.Nun jauh di sana itulah Gunung Jerai.

photoshoot di teruskan di luar perkarangan Menara Alor Setar pulak.Aksi berani mati bergambar di sini.Sila pandang kiri kanan sebelum berani mati ambik aksi macam ini.


Kalau tercabut replika 'tower' mampus nak kena ganti. ha ha ha. Suka juga dengan gambar aksi ini.


Ada yang suka aksi ini? Thanks ye. Kita orang tak ada ambik photografher profesional cukuplah mengunakan khidmat Manager cum driver + PA + Body Guard juga jurugambar pakai kamera 'cap ayam' yakni anak buah sulungku Shahuzzaimie Azizi.

Dah 1 bulan 1 hari jadi suami/isteri time ini.Peluk jangan tak peluk.Tanya sama pokok... apa sebab goyang?

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Episod seterusnya ialah aktiviti makan - makan.

1 comment:

Sis-Lin said...

Hahaha..memang nampak goyang itu pokok..tp lps tu mesti pokok tu mati tercabut..hahahaha *jgn mare nanti lekas tue* :p

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015