Wednesday, November 23, 2011

1106 : Wakenalagi Beb 'Party 12.00am vs Party Ulaq'

Jeng.. jeng..jeng dah 35 tahun pun. Happy 'belated' birthday buat sis lin. 

Sengaja lambat wish kat blog.Nak tengok tragedi yang sama setahun lalu pada 20.11.2010? Klik sini

Pada 20.11.2011 sekitar 12.00am ++ berlakulah kejutan untuk  sis lin. 
Aksi party ulaq tidak dapat di tayangkan di sini atas - atas sebab menyebab yang terlalu sulit untuk dinyatakan.Hanya Geng K.A.M.I.E dapat menyaksikan bertapa 'hebatnya' aksi dan gelagat  sis lin.  pada party ular itu.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : I'm sorry  sis lin.  jangan black list aku pulak dari check in homestay@ Bukit Indah. Agaknya siapa pulak mangsa seterusnya? Erm... ada atau tidak diriku pada masa tersebut hanya Allah yang tahu.

2 comments:

Dalila Hamid said...

hepy beday... semoga panjang umur murah rezeki...

Sis-Lin said...

Hahahaaaa.....TQ shai & N...

ada ubi ada batas..thn ni terlepas, thn depan pasti dpt balasss.. :p

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015