Wednesday, November 16, 2011

1101 : Dan Sebelumnya >> 'Aksi' & Wajah2 Ceria My 'Nikah' Day 11.11.11

Just Married. Inilah antara buktinya.Cincin sudah di jari.Inai juga telah membuat ianya berseri - seri.

Bersama dengan Umie, Ayah dan My Wife.Alhamdulillah restu dari keluarga amat di perlukan.

Bergambar bersama keluarga My Wife. Alhamdulillah semua ada dalam gambar ini kecuali... oooooh adik bongsu ku? Di mana Aqila menghilang? Eh.. silap 'menyorok'/sembunyi'

Aksi anak dara & mak dara.Eh! 'kakak' tak ada? Tak pe..tak pe. study for SPM. Thanks sis lin datang nun jauh dari Selatan.

Dan ini keluarga mertua saya.Alhamdulillah akhirnya termakbul juga doa dan impian untuk memeliki adik - adik.Bukan sorang tapi 6 orang.. 4 lelaki & 2 perempuan + lagi 2 ipar dan juga 2 anak buah.

Aksi bersama kenalan si isteri.Bertambah kawan - kawan baru. Thanks datang our Nikah Day (11.11.11)

Lagi aksi bergambar dengan kawan My Wife. Dah menjadi kenalan baruku di Muka Buku.

Aksi bergambar bersama anak buah sulung My Wife iaitu Muhammad Umar.Cute kan? Nak panggil apa yek! Adakah papa? Daddy? Ooooo x nak..x nak 'Pak Long' tak main yek.. he he he

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Jom lepas ini tengok lagi aksi gambar - gambar buat tatapan di hari mendatang. Terima Kasih Allah.Syukur dengan kurniannya.Cuba menjadi lebih baik dari hari ke hari.

2 comments:

fieda said...

tahniah awakk..semoga kekal bahagia ke anak cucu..

iemah said...

shai..awat ceria jd 'cerai' tu..hihi..anyway tahniah skali lagi shai :)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015