Sunday, November 13, 2011

1096 : Hari Ini Dalam Sejarah >> My 'Wedding' Day 12.11.11



Majlis 12.11.11 sebelah pihak perempuan telah di adakan pada 12.11.11 bermula seawal 11.30pagi. Merah tak?

Raja & Ratu sehari "12.11.11" di atas pentas dan untuk majlis makan beradap. (Makan sikit je)

Makan - makan.Nak gambar lebih sila ke 'Muka Buku' carilah kat FB Azman Ahmad... (bersepah)

Makan bersuap? Hasil cilok dari koleksi gambar di FB 'Azman Ahmad'. Thanks bro.


Suka dengan gambar ini (cilok FB 'Azman Ahmad' lagi dan lagi...). Geng K.A.M.I.E tak sempat  ada masa time potong kek.. Jom layan lagi aksi K.A.M.I.E

Bersama rakan - rakan blogger + 'Muka Buka' yang bergelar Geng K.A.M.I.E.Thanks ye semua yang datang.

Bergambar kenangan dengan pemilik blog Dari Dapur CT. Thanks Kak CT, Che Mat  sekeluarga yg sudi hadir ke majlis 12.11.11 kita org ber2.

Bergambar bersama dengan Mak budak.Cemut atau nama sebenarnya Puan 'N' yang kini 'berisi' untuk kali ke2. Tahniah!!


Acara seterusnya ialah 'potong kek pengantin'. Dapatlah rasa sikit.Oklah daripada tak ada.

Inilah keluargaku.Terima Kasih semua yang datang ke Majlis Perkahwinan kami ber2. Insya-Allah bulan depan majlis di Alor Setar pulak.



Bersama dengan Ayahanda Hj Abu Bakar Hamid.Terima Kasih ayah untuk segalanya.

Bersama dengan abang sulungku Shafendi Abu Bakar.Berusia 10 tahun lebih daripada diriku.

Bersama abangku 818759 Shafirol Bin Abu Bakar.Terima kasih abang kerana hadir bersama kami di hari bahagia adikmu.


Bersama dengan 4 gadis. Anak - anak buah kakak iparku.Dia orang memang 'best' la... thanks 4 'siti'

Bersama dengan antara wakil rakan sekerja sekarang di syarikat 'C'.Thanks yek!


Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Dan inilah cinta hatiku.Terima Kasih kerana sudi menerima diriku seadanya.I Love U

8 comments:

Mya said...

selamat pengantin baru shai dan isteri. semoga kekal ke akhir hayat :)

CT Delima said...

Assalamualaikum


Tahniah dr kak ct, semoga selamat menjalani alam rumahtangga yg banyak dugaannya. semoga kamu berdua dapat layari dengan rasa bahagia dan gembira setiap masa.Harus ada sikap tolak ansur antara satu lain ya.

selepas ini bermulalah detik pertama dalam alam rumahtangga :)

AYNORA NUR said...

selamat pengantin baru Shaizar dan isteri, semoga merahnya warna baju pengantin akan kekal sama warnanya kasih sayang korang sepanjang hayat.

Sis-Lin said...

Alhamdulilah....selamat semuanya...

Aku doakan kebahagiaan sentiasa bersama kalian berdua...A-Minnn

Mjlis di Kedah insya'allah, hnya DIA yg menentukan... :)

Selamat pengantin baru Shai..

AdanyaKauUntukku said...

congratulations Shai..
moga kekal berpanjangan......
kekal bahagia sehingga ke akhir hayat
dah cepat dapat baby ye

AKO @ retna said...

Tahniah shai & Nazuha!!
NExt month kat kedah, sorry tak dapat datang...

tapi nnt kita 'honeymoon' reramai ek ujung bln 12 hahaha :p

Kasawari said...

seronok tengok gambar2 di sini.. cerianya..

Shaizhar said...

Terima Kasih semua..

'Merah warna cinta'
tak sabar menanti.. majlis seterusnya

'Unggu Cinta Kite'....

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015