Monday, October 31, 2011

1084 : Pameran Pengantin Malaysia 2011

Hari kejadian adalah pada tengahari 30/10/2011 di Shah Alam. On the way balik umh sendiri dari Sijangkang, Teluk Panglima Garang singgah la di sini.Jalan - jalan cuci mata konon....

Inilah lokasi pameran tersebut.Bukan pertama kali ke sini...tapi dah berkali - kali.Alamak... mcm mana leh terjumpa dengan orang yg dikenal? he he he.. sebenarnya Ex CEO office 'lama' kerja sini jadi ramai juga 'orang - orang' dia kerja kat sini pulak. Aku? ha ha ha.. ada juga send resume ..kalau ada rezeki ada lah kot.

Antara salah satu 'pempamer' wah! kelas bahasa... Ok la... tapi ntah.. x de mood nak ambik gambar. Byk juga la yang mengambil bahagian..Rasanya tak sesuai kot utk 'orang' yang mcm diriku yang 2 minggu lagi majlisnya.. melainkan... kalau belum buat apa - apa persiapan. Erm...

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Misi '200' apakah? Tunggu cerita selanjutnya..

No comments:

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015