Sunday, October 30, 2011

1083 : JJMM >> Tutti Frutti vs Ice Room

Lagi - lagi tutti frutti.... jawapan seperti biasa 'ada aku kesah'. Meraikan hari gaji yg dah masyuk. Jadi bagi ganjaran pada diri sendiri.

Lokasi kejadian di hadapan AEON, Jusco Bukit Tinggi Klang.Baru di buka 'ok!' jadi ada promosi 30% diskaun. I like!!

Ini lah rupa parasnya yang penuh warna warni. Harga asal RM 14++ lepas tolak itu ini bayar RM 10 je. I like.Nak baca cerita terdahulu? Erk... klik sini

Lokasi Jalan - Jalan Makan - Makan seterusnya ialah......


Lokasi kejadian ialah di Taman Shamelin Perkasa, Cheras, Kuala Lumpur (Pst...pst.. dah tau juga lokasinya di Nilai Square, N9) he he he...


Nyum..nyum... dan menu makan tengahari saya petang tersebut ialah.... apakah? tengok lah kat bawah ni ye...


Masa untuk isi order.Nak makan apa yek? Aduh le.... yang penting tidak mahu makan 'nasi'....


Sebelum tengok apa yang di makan & ice cream yang di pilih.Ini adalah rupa paras lokasi JJMM kali ini.Ya! pertama kali di sini.Terfikir - fikir juga...ada ke peluang kali ke 2?


Ice cream perisa durian.Harganya RM 8.90 (kalau tak silap). Dah lama x makan durian..so pilih durian walaupun.....


Rasa mcm tak masuk je makan dengan 'spagetti'.Aduh!!!... boleh la daripada tak ada harga keseluruhan dalam RM 18.00++ (Melayang - layang.....)

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Pandang- pandang.... jeling - jeling... tak perlu kata apa - apa. Rimas bila ada org komen. Makan tu? Makan ini? Eh...eh.. ada aku kisah?? Sebab tue malas nak update kat FB kalau gie makan kat mana - mana pun. Ha ha ha ha

1 comment:

lionteen said...

sdpnyeee. terign giler nk mkn spegeti

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015