Tuesday, August 23, 2011

1026 : Persiapan >> HIV Test

Pada minggu lepas shaizhar MC sebab demam. On the way nak balik singgah di tempat kejadian seperti di atas dan sebelum itu sahaja - sahaja singgah kat Pejabat Agama AU 2 Keramat. (entry menyusul kemudian)

Bilik ke? padahal hanyalah 'pengadang'. Kena buat appointment dulu. Hari kejadian adalah pada Isnin ye.Jadinya sebelah petang boleh datang ambik darah. Dalam 1.45pm shaizhar sudah sampai. Tepat 2pm baru pertugas kaunter tue munculkan diri. shaizhar mendapat no giliran ke 3.

Banyak sekali borang yang perlu di isi.Dengan kepantasan menulis shaizhar menjadi yang pertama menghantarnya ke 'Bilik Mengambil Darah' kemudian kena timbang berat & tinggi pulak.

Lepas tue 'nurse' tue membebel dan memberi sedikit ceramah ringkas atau dalam kata lain menyampaikan maklumat sambil bertanya macam - macam perkara itu dan ini.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Alhamdulillah dah selesai satu perkara. Lepas  ini mau jumpa Ustaz pulak. Al - kisahnya ustaz ini busy mengalah 'PM' he he he. sepatutnya last saturday. Nampak gayanya lepas raya la. Agak2 10.09.10 ustaz tue free tak 'My Tunang' + boleh gi raya umh bakal mertua sekali.Nampak gayanya kena angkut Shafendi sekeluarga la buat peneman.

Next... next alamak... belum gie Butik ukur itu dan itu.13.8.11 yang lalu sudah pergi tapi 'suami' kepada pemilik butik tidak sihat.Kena buat appointment baru ni.

1 comment:

Anonymous said...

Pretty insightful. Thanks!

My site:
dsl vergleich berlin und dsl vergleich

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015