Wednesday, July 27, 2011

1006 : Hadiah >> Kezutan dari 'My Tunang'

Tergezut... sangat tergezut + tergejut (konon - kononnya) padahal dah agak. (Di beritahu) cuba tak tahu atau tertanya - tanya.apakah? Yang tahu yang cupcakes.

Inilah rupanya kezutan tersebut. Cupcakes pemilik blog ini yang menghantarnya sendiri ke pejabat saya sekitar 10.30pagi tadi.

Cupcakes tersebut di kongsikan dengan rakan - rakan satu jabatan.Terima Kasih sekali lagi untuk 'hadiah' ini.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Nak gambar penuh? Aduh!!! tunggu Owner Cupcakes ini update di blognya atau FB la kot! Perasaaan skrg : Sangat 'terharu'

2 comments:

Nik Nurehan said...

sweetnya ;P bestnya!

Sis-Lin said...

wahhhhhhh saya nak jugak...apa la hadiah aku tu yek..kakakakakah..

esok besday abg sabar..aduhhhh nak beli apa ek ni...kasi ular laaaaaa hahahahahhaha

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015