Saturday, July 23, 2011

1002 : Menjelang >> Seratus Sebelas Hari : 111

Ada apa dengan nombor? Sejak dua menjak ini memang suka 'menghitung detik demi detik' x pe lepas ini dah di bawah 'seratus' hari akan kurangkan diri sikit dari mengingat 'berapa' harikah lagi yang perlu di lalui.

Persiapan? Kalau ada yang membaca cerita - cerita sebelum ini mesti dah tahu kan... apa? tak tahu juga.. erm... memang blog ini x de 'pengunjung' he he he. ada aku kesah?

111 hari menjelang 'detik itu'. Apa yang telah, sedang & akan di laksanakan. Jom kita tengok.

Bulan June & July 2011 (hari - hari yang dah berlalu)
* Beli hantaran kawin part 1
* Beli kain untuk tempah baju '3 majlis' + 1 extra (utk diriku)
* Pergi Kursus Kawin
* Beli hantaran kawin part 2
* Survey cincin kawin di sana , sini dan akan datang ke sinun (ha ha ha)
* Tema warna dah di tetapkan + lokasi serta yang penting sekali ialah tarikhnya
11.11.11, 12.11.11 & 11.12.11 (Alhamdulillah.... nice number. i like!)

Akan datang...
* Survey cincin dan cincin sampai jumpa yang berkenaan & berkemampuan
* Beli hantaran part 3 (fuh! banyak sungguh sessi membeli nie kan)
* Design kad kawin (dlm proses) lay out dan lakaran dah di berikan
* Isi borang nikah (selepas 11.8.11) + ujian HIV
* lain - lain persiapan yang sewajarnya + mau pergi cari pakej honeymoon or survey tempat 'berbulan madu' ... la la la... dan 13.8.11 adalah detiknya nak serang MATTA Fair @ PWTC kali ke 2 tahun 2011.
* Ada lagi ke yang tertinggal? nanti - nanti boleh update

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Agaknya apa kan terjadi 'selepas' 111 hari.Doa & harapan semoga akan ada ShaNaz..... (Boleh tak dari sekarang duduk pilih 'nama' yg sesuai' tetiba tukar pulak 'nama' impianku itu) Tak faham? erm... kalau tak faham sudah..

2 comments:

Sis-Lin said...

wahhhhhh sama je entrynya ek..hahahahahaha

Sis-Lin said...

shai..ko bgtau N..srh dia komen mcm ni..guna to-pup..susah nak komen dia punya sbb kena view page..huhuhu

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015