Friday, June 17, 2011

979 : Panggilan 'Maghrib' >> Kisah Hangin Satu Badan

Maghrib.... takkala matahari terbenam maka akan berkumandangnya azan.Apa yang buat shaizhar hangin?

Dulu..... time maghrib ini la suka - suka hati X Bos nak call (tak ada masa lain ke nak call?) sorry kalau call shaizhar time ni memang tak akan di layan.Tak reti nak hormat ke? Kalau 'kau' (x bos dulu) tak sembahyang pun... jangan lah ganggu hidup orang lain time maghrib.

shaizhar bertambah hangin bila time azan berkumandang time tu telefon berbunyi.Sesiapa pun kamu tak akan di layan. Di ulang... tidak akan di layan.. Dulu.... kini dan hari mendatang.. keputusan muktamad.(Itu sikap shaizhar) Banyak lagi time apasal time maghrib juga kau nak 'ganggu' hidup orang lain.

saya tahu awak tak tahu... jadi saya nak bagi tahu 'Janggan call shaizhar waktu maghrib' memang pantang shaizhar la.Kalau sekali x pe.Ni kalau dah berkali - kali memang hangin satu badan la seorang lelaki bernama shaizhar itu.

Lagi satu sikap orang yang shaizhar tak suka ialah SMS/Call time tengah malam (12.00pm) x pun 1pagi, 2 pagi (Selalu buat maca ini x bos dulu la)... Apa kejadahnya?? kalau 'kau' tak tidur pun jangan lah ganggu tidur orang lain.

Kesimpulannya : shaizhar buat pilihan yang tepat dengan berhenti kerja di 'tempat lama' Dulu selalu hangin satu badan dan semalam ianya muncul kembali.Cara menyelesaikan masalah tersebut ialah dengan 'berdiam'.Kalau shaizhar membalas kang ada pulak yang menangis.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Inilah diri shaizhar dan sentiasa menjadi diri sendiri. Hangin satu badan ini sekejap je.Beberapa jam selepas tue mulalah 'sejuk'.

2 comments:

Sis-Lin said...

oooo lepas ni dh x boleh la ek nak wish ko [punya besday tengah2 malam.. :p

kang badan manyak angin woooooooooo

Shaizhar said...

ish..ish... wish birthday tue setahun sekali tak pe la leh di maafkan.

ini (dulu punya cerita) hari2 mengganggu hidupku. ha ha ha..

skrg tidak lagi

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015