Friday, June 17, 2011

976 : Cinta Blogger >> Antara Encik 'S' & Cik 'N'

Hasil cariaan di goggle bertemu dengan cerciter-sahara.blogspot.com harus follow dan baca sini.

Antara Encik 'S' dan Cik 'N' sudah menjadi sahabat di alam maya lebih 4 tahun lalu.Beliau adalah pembaca setia blog shaizhar ketika itu (bukan blog sekarang) tetapi shaizhar di bawah jenama blogsome

Pertama kali kita orang berjumpa lebih setahun yang lalu.Kenapa tak percaya ke? Tak nak percaya sudah.Mungkin itu sudah ditakdirkan oleh illahi.Akhirnya 3.3.11 kami 'in relationship'

Cabaran? Jujurnya pada awal  perhubungan memang ada pasang dan surut sehingga ke satu tahap
shaizhar berhenti berharap dan berputus asa sehingga tidak mahu lagi terus 'mendaki tangga'.

Harapan? Akhirnya tuhan telah 'mentakdirkan' (rosaknya bahasa) Atau dalam kata lain.Telah tersurat bahawa Encik S dan Cik N telah di takdirkan bersama.Kini harapan menjadi kenyataan.

Kesungguhan? Ya... kesungguhan shaizharterbukti bila bersungguh - sungguh 'merempit' dari KL ke Batu Pahat untuk bertemu bakal mak mertua.(Mesti terharu Cik 'N' di buatnya) X terharu ke? Jangan tergaru sudah.

Kemudiaannya shaizhar menyampaikan hasrat suci lagi murni kepada Abangnya.Dari hanya cadangan kunjungan biasa akhirnya menjadi 'Majlis Merisik' shaizhar sangat terharu dengan kesungguhan shafendi kerana memudahkan segala urusana.

Akhirnya berita gembira ini di sampaikan kepada adik beradik serta kaum keluarga yang lain. Alhamdulillah mereka merestuai dan menerima perkhabaran ini dengan penuh kezutan tetapi jelas kegembiraan mereka akan memberi kebahagian kepada shaizhar (A-Min)

Geng K.A.M.I.E? Biasalah geng ini...kecoh sekampung.Tak sabarnya nak berkumpul kembali. Bilakah? jom lah pakai menghitung hari yek! Ada reunion tak?

Cinta Blogger? Mesti ada yang bercinta sesama blogger kan? Kau orang penah tahu dan ambik tahu? Kalau jodoh tak kemana kan.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Cinta Blogger antara Encik 'S' dan Cik 'N' akan berakhir hingga ke jinjang pelamin.Kemudiannya kekal bahagia selamanya hingga ke akhir hayat (A-Min)

3 comments:

Sis-Lin said...

Aminnnn....
Aku plk 'Cinta zaman sekolah' ala2 cinta monyat! cumanya abg sabar dh bekerja..muahahahha

wahhhhhh tak sabarnya nak sarung cincin! ke ke ke ke ke

AKO @ retna said...

cinta antara blogger...
WOW.. lalaalala....

Shaizhar said...

sis lin -) la.. kau bercinta kat zoo jb rupanya.. ahaks.

sis ret -) kamu dan 'dia' cinta antarabangsa gitu... ooops!

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015