Thursday, June 16, 2011

968 : Panggile Kelate >> Majlis Bersanding 'Unggu Malam Itu'

Apa yang unggu? Oooo sampinku... bersiap sedia menghadirkan diri ke Majlis Persandingan Nik Nurehan dan Mohd Khairi.Persandingan tertutup.Dalam 8.15 malam lebih kurang shaizhar sudah berada di kediaman Nik Nurehan

Pelaminan Nik Nurehan  dan Mohd Khairi.Majlis tertutup untuk kaum keluarga tapi shaizhar tetap menyibuk.Tapi tak pe.Memang dah di undang khas punyer.. (Ambik 'aura' kata org).

Ini pulak meja makan pengantin.Ringkas tapi menarik la juga.Nak tengok lauk - lauknya? Tak yah la kot! Kan ada pulak yang makan hati....

Makan hati berulam jantung la mak cik purple tengok gambar ini.Ada aku kesah? Kan...kan.....


Gambar Nik Nurehan  dan Mohd Khairi di atas pelamin.Cantik tak? Apa yang cantik pelamin atau pengantinnya? Yelah... kedua - duanya sekali.

Jangan ditanya apa yang mereka 'bisikan' kerana Hanya mereka yang tahu. ha ha ha ha. Antara gambar candid terbaik daripada kamera 'cap ayam'.

Hidangan nasi minyak Nik Nurehan  dan Mohd Khairi.Ni khas untuk  mak cik purple. Jangan marah ha!.Lauk - lauknya memang sedap.Nak tambah tapi ....'malu'. he he he he...

'Bunga Telur' kau ada? ha ha ha...Siap dapat 2 + 1 yang warna purple. I like mak cik purple kerana dapat buat dia terus 'bikin panas'.

'Kek Pengantin' tapi versi pulut.3 tingkat.Dapatlah juga rasa sikit.Ada seruding.Sedap sangat. Sian
mak cik purple terpaksa gigit cari.la la la la... versi 'bikin panas'.Nak gambar lagi?

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Seri pengantin jelas terpancar di wajah Nik Nurehan  dan Mohd Khairi. Berdebar - debar pulak nak tunggu 'majlisku' 3 hari lagi..

1 comment:

Sis-Lin said...

kejap lagi memang melotop le BLOG ko ni aku BOM tau!!!!!!!!!!!!!!!!

aku bkn makan hati lagi...hati aku yg terkilan ni makin sakit sakit sakit di buatnya ko tau!!!!!!!

nanti ko..! eh ko nak BOM uma aku eh? sila kan sila...ha ha ha

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015