Wednesday, June 01, 2011

938 : Bila 'Cinta' Tertinggal

Kejadian terjadi pada hari terakhir bulan Mei 2011.Lebih 9 bulan berkerja di sini.Inilah pertama kali aku tertinggal 'cinta' hatiku di office.Jadi aku terputus hubungan selama 14 jam dengan Cik 'N'. (I'm sorry)

Hari ini 1.6.11, jam 7.35 pagi didapati 'cinta hatiku' telah menerima 11 miss call dan 5 SMS.

Kata 'N' : Sy tunggu juga msj dari si dia tp x ada.selalunya dlm kul 6ptg mesti sidia dh msj. emm mana agaknya sidia ye (7.37pm)

Kata 'S' : Ya.selalu bila sampai umah dari office memang saya akan bagi tahu 'N' tapi....

Kata 'N' : Assalamualaikum.dh 11 kali miss kol.maaf kalau ganggu ****.take care (*** perkataan yg tidak boleh didedahkan pada umum... ha ha ha ha - 8.02pm)

Kata 'S' : Cinta hatiku tertinggal di office.

Kata 'N' : Sy nk keluar ni. ada hal.. take care. (8.18pm)

Kata 'S' :ok

Kata 'N' : Sy nk tnya.sy ada buat *** marah ke? kenapa diam je dan x bls msj2 sy.jujurnya sy risau.. sy minta maaf kalau sy buat *** terasa. (8.30pm)

Kata 'S' : jawapan sama di atas Cinta hatiku tertinggal di office.

Kata 'N' : ayat ini tidak dapat di taipkan di sini.terlalu sulit dan peribadi. (9.34pm)

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Bila 'Cinta' Tertinggal... beginilah jadinya. Saya minta maaf ok.Sampai umah baru perasaan hand phone tertinggal.Rasanya memang tertinggal kat office dan Alhamdulillah memang betul.Kalau hilang... tercicir/ terjatuh mampus la.Kena beli baru? Duit lagi.......

Apa pun saya tak terniat nak merisaukan sesiapa. Ce waaah... Terima kasih kerana ada perasaan itu.

2 comments:

Nazz@Purple said...

diujii la tu..biasa la..=)

Sis-Lin said...

SHA nape x jawab col & sms I..hehehehehhee

baju tertinggal kaaaa???? hehehehehhe

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015