Sunday, June 26, 2011

990 : Dan Sebenarnya >> Beli Tiket Air Asia

Kesinambungan daripada entry 1005.Akhirnya sebahagian wang tersebut digunakan untuk membeli Tiket Air Asia.(Tak mampu nak beli tiket MAS) nak beli tiket bas Kapal Laut kang tak tahu bila tahun nak sampai.

Alhamdulillah.. mungkin ini telah di takdirkan oleh Illahi.Insya-Allah... Aidil Fitri tahun ini sekali lagi di Kota Kinabalu,Sabah selepas kali terakhir beraya puasa di sana pada tahun 2009.

Kali terakhir ke Sabah ialah pada Hari Raya Haji 2010.Rindu lah dengan 'di orang' kat sana. Tak lama cutinya hanya seminggu.Ok lah tue kan daripada tak ada langsung.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Ada yang tak faham dengan entry 1005? Tak faham sudah. Ada aku kisah. Ha ...ha...

Dan sebenarnya... tiap - tiap tahun memang adik beradik kita orang dapat 'Bonus' selalunya time rayala. Duit apa? Jangan lah di tanya.Urusan hal ehwal keluarga.Agak - agak raya ini dapat 'bonus' lagi tak? Kalau dapat best juga.Leh buat belanja berlibur di Sabah. he he he .... (A-Min)

2 comments:

Nik Nurehan said...

trasa nk g kk jerk. hehe...

Jack Sparrow KK said...

Alhamdulillah..kami sedia menunggu di Airport...

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015