Friday, April 29, 2011

913: JJMM >> Full House, Jalan Yap Kwan Seng

Lokasi jom - jom makan makan ialah di Full House, Jalan Yap Kwan Seng

Dekorasi di dalam Full House.Penuh dengan warna putih.Suci & murni sangat kan.

Suasana di tingkat atas Full House.Ada yg berkenaan tetapi.....

Ice Lemon tea.Makan ber2 (dengan tunang org) seperti gambar jari - jemarinya asyik berFB. Unikan teknik strawnya.Tak berbelik ke nak minum nanti?

Soup hari ini.Sedap dan boleh diterima dek tekak ianya termasuk dlm harga set lunch tersebut.

Chicken Chop dengan sayur - sayuran seperti lobak,kentang dan baby kailan sangat berkhasiat.Namun yang mengecewakannya sampai ke sudah tak sampai cili sos.Eh! Boleh kan minta cili sos? he he he..

Sekian sessi Jom Jom Makan - Makan kali ini. Cuba lah try tanpa was - was.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Ada isu timbul iaitu Halalkah restoren Full House? Apa pendapat kau orang?

2 comments:

Rozuan Ismail said...

menyelerakan la.wah!dekorasi sangat unik.suka color lembut.

FULL house?dah macam drama citer korea dah.huhu

Sis-Lin said...

lepas ni boleh pergi dgn tunang sendiri yek.. :)

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015