Friday, April 29, 2011

912 : Selamat Datang "Sha' >> Yg Ke 12

Alhamdulillah hari ini 29.4.11 pada sekitar jam 7.24 am Lahirlah ke dunia cahayamata ke 4 abangku Shafendi dan isterinya Suzana.

Di umumkan inilah anak buah ku ke 12. Woooow ramai kan? he he he he.. jadi lengkaplah semua adik beradikku mempunyai 4 orang anak kecuali aku.Kakakku Shahida anak sulung, 4 orang hero, abangku Shafendi 3 anak lelaki (termasuk yg baru lahir) dan 1 orang anak perempuan yg cute muet sementara abangku Shafirol mempunyai 2 anak perempuan dan 2 anak lelaki.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Insya -Allah (Dengan Izin Allah) kalau di masa mendatang aku kawin dan kemudiannya ada anak semestinya nama anakku adalah 'SHA' mesti meneruskan tradisi nama keluarga 'SHA'. Kepada si 'dia' harap dapat terima dengan hati terbuka.

Tak sabarnya nak gie jumpa baby ke 12 nie. Nasib baik hujung minggu ni cuti panjang. He he he. Gie hari ahad petang la.Insya-Allah.

Nota S.H.A.I.Z.H.A.R buat masa sekarang memiliki 7 orang anak saudara bernama 'SHA' tak termasuk anak buah ke 12. Semestinya akan dinamakan 'SHA' juga.. Sha apa yek? Tunggu.....

Rindu sama Shazatul Azira, Shazaril Niem, Shaazrif Afwan & Shazanis Najwa nun jauh di Kota Kinabalu Sabah.

2 comments:

Adyshariz said...

ramainya anak buah...mesti sronok kalau bkumpulkan..riuh

Sis-Lin said...

tahniah..

pak su pak su...bila nak kawen? tu mesti soalan ayat2 cinta 12 orang anak sedara ko...hahahahhaha

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015