Wednesday, April 20, 2011

902 : Menang tapi penganjur yang mungkir janji!

Saya marah.. kamu geram... saya jadi baran dan !@#$%^&*()_+
(yg gambar atas tue adalah hasil copy dari google)

Ada kawan blogger buat entry gempaq punya tajuk
klik klik klik dan komen kalau KITA semua senasib

siapa dia?  nana na na na na.. Saya pun terpanggil nak buat entry juga la.

 terlebih dahulu saya nak minta maaf kalau entry ini menyakitkan hati penganjur atau follow penganjur mahupun para peminat beliau di alam maya dan juga di alam nyata.

kenal siapa ini? Popular lah sangat masuk surat khabar sana sini. Ada aku kisah? Akan ku remove kemenangan ini dari blogku. (Blog aku suka hati aku) Di khabarkan semua yg joint dapat hadiah.Kalau betul dia ada hantar dan alamat salah/hadiah di curi aku maafkan je la.Tapi kalau sebaliknya... lu pikiq la sendirian berhad

next....

  popular ke? Ntah la.. bagi aku biasa - biasa je. Hadiahnya pun dah tak ingin apa yang aku dapat.Kononnya aku pemenang kategori lelaki.Tapi???....

seterusnya...

Doktor katanya??? Bagi aku Doktor ke peguam ke majestic mahupun ahli music mereka adalah 'makluk Allah'. 

http://rodzilarodi.blogspot.com/2011/01/gift-to-give.html

Inilah rupa paras blognya...

Mungkin doktor sibuk tak sempat nak hantar hadiah saya.Tak pe lah saya halalkan je la.Kata pun menang saguhati kan.

dan terbaru ada lagi Giveaway March bertajuk

GiFt To GIVE: MASUK HOSPITAL???

tapi sampai ke sudah belum ada result.



tarikh tutup: 15 MAC 2011 (dilanjutkan kepada 31 MAC 2011)

tapi dah 20.4.2011 masih lum ada keputusan.

Nampaknya saya kena blacklist diri sendiri daripada turut serta joint GA/Contest dari blog Doktor. Maaf ye.

Ada lagi yang baru umum result dalam sebulan tue malas la nak publish dulu. Tunggu lah masa dan ketikanya mungkin giliran anda pula.

Kata S.H.A.I.Z.H.A.R : Kalau rasa diri tak layak jadi penganjur Contest/Give away/ Lucky Draw janganlah mencuba nasib ye. Jadi sahajalah peserta.Nampaknya lepas ini diriku juga akan jadi peserta sahaja dan harap tak menjadi mangsa penganjur yang mungkir janji!!!


11 comments:

Zanna Orked said...

Ada jugak penganjur mungkir janji ek? baru saya tau. BTW, contest saya hati tu rezeki tak menyebelahi awak ye. (: just inform. hehe. Tapi saya jealous en shaizhar selalu menang. yeahh. hehe. (:

Maya Mayana said...

emm mungkin diorang ada masalah kot,tk pun diorang baru je belajor cara nk buat GA dan what so ever...kena minta explanation diorang jugak...(^_^)

AdanyaKauUntukku said...

iLa dah bg hadiah kat Shai tau..
thru Retna
jgn banned saya......

Manja (let it be my sweet name) said...

manja ade juga kena, kata nak topup tapi x topup sampai sekarang.

bukan terhegeh2 nak hadiah, tapi janji tetap janji, kalu x nak bagi x payah buat contest ke ape ke, alasan sibuk? erm rasanye x kan la dalan sebualn tu sibuk memanjang sampai x leh pos hadiah ke, topup ke? janji melayu mmg macam nie..

Nana said...

telus dan berani! hehe

deqlis said...

dah tanya ka pada penganjur??

sebb ada hak tu tuntut hadiah..
macam deqlis ada juga hadiah dari abg eqbalzack tu tak dpt lagi..katanya nak hantar 2 minggu lepas..tetapi busy kot?? tp mcm hairan pulak hadiah dari GA sedut abis tu adalah GA yg dianjurkan sebelum GA 3 sponsor kan?? sabar erkk...cuba tanya elok2x.. abg eq..haha nanti deqlis pun nk tye hadiah deqlis nie..:-)dpt 1st prize lagi tuhh rugi tak tuntut:-)

yg lain2x tu no komen sebb tak terlibat, tetapi cuba laa tye..klu buak dekk jugak jika di tanya, rasanya mmg penganjur LARI hehe..

sabor erkk:-)

Jieda said...

tak dapat tu biasa la.saya pun ada juga hadiah yang menang tak dapat sampai skang,malas nak tanya.anggap takde rezeki je la.

psstt..bookmark tu dah dapat ke?tak inform pun.takut juga ni kalau tak sampai

MamaEma said...

saya pun ada anurkan kontes..dan memang tak hantar lagi pada peserta yang menang..gara-gara kesibukan...tp saya bagitahu kat pemenang bila saya pos..saya akan bagitau diaorang.... dan saya pernah menang kontest...setakat ini 3 kontest...tp ketiga2 pun masih belum saya terima.... maybe diaorang pun sibuk jugakkan....

Irma A.Wahid said...

yeke...wah sgt marah ni...
atleast awak dapat gak...
saya lgsung x..heheheh
sbb x mng pape

Sis-Lin said...

ishhhh3x..ada juga ye mcmtu....

aku? ermmm setelah pemenang follower ke 1000 kat blog aku tu 3hr lepas..bru td aku hntr topup rm10 kepadanya..alhamdulilah sebagai mengahrgai peminat aku...

jgn le bt peminat kita macam tu kan..x baikkkk...huhuhuhu

pzah said...

hehe..dah pernah kena mcm ni..ada 4 hadiah lagik x sampai..dr tahun lps.. hmmm.. anggap je la xda rezeki

Copyright to S.H.A.I.Z.H.A.R
Designed by UMIESUEstudio 2015